Logga in

AR Packaging söker Digitaltryckare

24 oktober, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Brinner du för digitaltryck och vill bli en del av en spännande och dynamisk organisation? Då låter det som att vi skulle bli en bra match!

DIN ROLL

Du har en avgörande roll i den del av vår produktionskedja som rör tryckning på olika förpackningsmaterial. I din roll hos oss kommer du att arbeta med digitaltryck i vår HP Indigo-tryckare samt sköta lackning och rullskärning i vår Edale/ebeam. Du kommer även att köra samtliga maskiner på digitalavdelningen när så behövs. En viktig del av ditt arbete är att löpande säkerställa kvaliteten på vårt producerade material samt avhjälpa eventuella fel. Tillsammans med kunniga kollegor och produktionsledning kommer du, som en del av en organisation med korta beslutsvägar och med stor erfarenhet, att driva och förbättra effektiviteten i våra tryckpressar.

DIN BAKGRUND

Du har gymnasial utbildning, gärna med inriktning teknik. Vi söker dig som har arbetat på tryckeri med liknande uppgifter tidigare och vi ser gärna att du har erfarenhet av flexibelt material. Erfarenhet av arbete med digitaltryck är ett krav. Erfarenhet av digitaltryck i HP Indigo är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

DU SOM SÖKER

Vi söker dig som tycker om ett högt tempo och som jobbar som bäst när det är mycket att göra. Vidare är du snabb, noggrann och har förmåga att driva och strukturera ditt arbete. Då du kommer att ingå i ett team är det en förutsättning att du är en lagspelare. Är du dessutom prestigelös med ett gott humör kommer du att passa som handen i handsken i vårt befintliga team!

VILL DU VETA MER?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Lund.

I rollen arbetar du i skift.

Urval sker löpande.

OM AR PACKAGING DIGITAL

AR Packaging Digital (tidigare Mediaköket) är en komplett leverantör av grafiska tjänster och digital tryck i industriell skala för flexibla förpackningar och etiketter. Vi erbjuder våra kunder digitala lösningar får A-Ö, mellanstora till små serier och kundanpassade efter specifika behov. Våra 19 års erfarenhet av digitaltryck i kombination med 40 års arbete inom prepress och print management gör oss till en ledande leverantör av tryck och grafisk service. AR Packaging Digital ingår i ÅR Packaging.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)