Lund

AR Packaging flexibles söker industrimekaniker

Är du en teknisk talang som gillar problemlösning och reparationer? Nu söker vi en engagerad kollega som vill bli en del av vår underhållsavdelning i Lund!

OM ROLLEN

Som driftstekniker på AR packaging kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, besiktningar/kontroller, felsökning och problemlösning. Ditt fokus ska också ligga på att ge service, underhåll (FU Tribologi) och reparationer på media till produktionsmaskiner som till exempel kylvatten, tryckluft, ventilation och gas. Men även fokus på processer för just mediaförsörjning i enlighet med gällande säkerhets-, miljö-, kvalitets- och hygienregler.

DIN BAKGRUND

Du har en teknisk utbildning och erfarenhet av industriellt reparationsarbete, med fördel inom förpackningsindustrin. För att lyckas i rollen har du kunskap om, styr & regler teknik. Erfarenhet av pneumatik, hydraulik är meriterande.

DU SOM SÖKER

Du har ett stort intresse för processteknik samt erfarenhet av exempelvis FU-arbete, reparations- och montagearbeten. Arbetet kräver att du är ansvarstagande, självgående och att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är positiv, utåtriktad och kan självständigt driva dina ansvarsområde och projekt framåt.

Hos oss blir du del av en organisation i ständig utveckling och förändring, där du får chansen att växa med stor frihet under tydligt ansvar. Vi är ett företag med tydligt driv, hög arbetsglädje och korta beslutsvägar. Dessutom tycker vi att ha kul och trivas på jobbet är en förutsättning för att göra ett bra resultat!

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Lund. Tillträde snarast.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Amerikanskt DR-tryckeri investerar en halv miljard i produktionskapacitet

printer tryckrpress HP USA direktreklam

Köper sju inkjetpressar från HP.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De trycker 700 miljoner valsedlar – och så här mycket kostar det

Pappersleverantörer och tryckerier är utsedda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kanalvalet 2022: Brevlådan är en trygg plats men det finns utrymme för mer digitaliseing

Här får du sju helt färska insikter om dagsläget kring vilka kommunikationskanaler som svenska folket vill har när det gäller reklam och information.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

POD Sthlm kämpar för att hinna med – ska anställa tre till att börja med

”Vi har nått en gräns där vi måste bli fler”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons