Stockholm

Apotea söker förpackningsdesigner

På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med en Förpackningsdesigner till vår Marknadsavdelning i Stockholm. På Apotea har vi stora ambitioner och en fantastisk resa framför oss.

Vi söker en noggrann, skicklig och erfaren Förpackningsdesigner. Du kommer att vara ansvarig för att ta fram konkurrenskraftig förpackningsdesign, som strävar efter bästa möjliga för människor & miljö. Du är delaktig i samtliga led som ingår i att ta fram och designa kvalitativa och väldesignade produkter och förpackningar. Från konceptutveckling, idé och namn/varumärke till den slutliga designen, designhierarki och artwork.

Då vi hela tiden utvecklar organisationen och våra sätt att arbeta ger rollen dig även en unik möjlighet att få vara med och sätta strukturer och arbetssätt från grunden i ett snabbt växande företag.

Dina arbetsuppgifter…

Utveckla och fullfölja en designstrategi med utifrån given strategi, produkt/kategori och designriktning.
Framtagning av förpackningsdesign och grafiskt material
Samordna och planera det grafiska arbetet och säkerställa leverans i tid
Skapa och producera kommunikativa idéer och lösningar som driver varumärket framåt
Säkerställa att arbetet utgår från varumärkes- och kommunikationsplattformar
Formgivning, layout och bildhantering
Stötta Marknads- och Designavdelningen i stort på pågående projekt och aktiviteter.

Vi söker någon som…

Har relevant utbildning inom förpackningsdesign
Har några års erfarenhet av liknande roll gärna inom snabbrörliga konsumentprodukter, där erfarenhet från företag som tillverkar skönhets/apoteksprodukter är extra meriterande
Kan argumentera för sina förslag och idéer med konsumentens röst
Har lätt för att sätta design i centrum av en större strategi och förstår vikten av rätt design kopplat till kundupplevelse och försäljning.

För att lyckas i rollen är du prestigelös, noggrann och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är drivande och har förmågan att utveckla och förbättra processer och arbetssätt. Du har inga problem med att ta dig an uppgifter som ”inte är ditt bord”, på Apotea hjälps vi åt.

Placeringsort: Stockholm.

Vi gillar att jobba på kontoret och hoppas att du gör det också!

Ansökan: I din ansökan behöver vi, förutom CV och personligt brev, även se din portfolio från tidigare arbeten och du förväntas förklara dina projekt och val av design

Vi är…

Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15.000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020.

Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1.000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons