Stockholm

ApoEx söker Grafisk formgivare/kommunikatör

Har du erfarenhet av att skapa kreativt innehåll i digitala kanaler, samt är en fena på Photoshop, InDesign och Illustrator med ett brinnande intresse för 3D? Vi söker nu en ny medarbetare för ett vikariat på cirka 1 år och letar efter dig som vill ta dig an en bred roll inom grafisk och visuell kommunikation!

Om tjänsten
ApoEx erbjuder försörjning av läkemedel, förbrukningsvaror och angränsande tjänster till både offentliga och privata vårdgivare. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Bolaget har ett öppet klimat och högt i tak. ApoEx erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du ges frihet under stort ansvar redan från första dagen.

Som grafisk formgivare/kommunikatör kommer du att tillhöra avdelningen för Privat Vård som ansvarar för ApoEx försäljning till privata vårdgivare inom veterinär-, tand-, estetik- och sjukvård. Avdelningen består av 16 medarbetare och du kommer tillhöra Growth-teamet som i dagsläget består av 6 medarbetare.

Tjänsten är ett vikariat på cirka 1 år med start i januari, och med eventuell chans till förlängning.

Du erbjuds:

* En kreativ inhouse-roll där du får arbeta brett med allt från idéskapande till design i främst digitala, men ibland även analoga kanaler
* ApoEx befinner sig i ett spännande skede där den visuella kommunikationen är i förändring
* En trygg anställning hos en kollektivavtalsansluten arbetsgivare med goda anställningsvillkor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och en arbetsplats där engagemang, driv och egna initiativ värderas högt

Arbetsuppgifter
Som grafisk formgivare/kommunikatör kommer du arbeta i en bred och varierande roll och skapa kreativ design och content utefter ApoEx grafiska riktlinjer. ApoEx skapar all design inhouse och du kommer få vara med i hela processen från idé till design och produktion. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna i Growth-teamet samt andra avdelningar inom organisationen och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

* Design, koncept och produktion av digitala annonser och banners
* Utformning och CSS av e-postutskick i systemet Upsales
* Design av landningssidor på webben och infografik
* Redesign och UI/UX för våra plattformar
* Redigering och 3D-generering av kampanjbilder
* Design och koncept för mässmaterial (monter, trycksaker, giveaways med mera)
* Fotografering
* Stötta organisationen genom att uppdatera och skapa relevanta dokument, beställa visitkort, kuvert och namnskyltar samt ansvara för designen av powerpoint-/slidespresentationer, white papers, informationsmaterial etc.

Vi söker dig som

* Har minst 1-2 års erfarenhet av digital produktion
* Har goda kunskaper främst i Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign, men även i Figma, Dimension, Blender eller andra relevanta 2D och 3D-verktyg
* Har grundläggande kunskaper i HTML, CSS, UX och WordPress
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Har en naturlig känsla för färg och form

Det är meriterande om du:
* Har eftergymnasial utbildning inom grafisk eller digital produktion, formgivning, kommunikation, design eller annat relevant område
* Har kunskaper inom animering, fotografering och videoredigering
* Har erfarenhet av CRM-system, gärna Upsales

Som person är du:
* Strukturerad med en förmåga att arbeta med flera parallella projekt
* Flexibel och trivs i en snabbfotad verksamhet
* Har en förståelse för färg och form samt säljperspektivet och användarvänligheten i designskapandet
* Har en god samarbetsförmåga och är prestigelös

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och känsla för färg och form. Bifoga därför ditt CV och portfolio i din ansökan.

Övrig information

* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos ApoEx och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons