Mölndal

Apak söker innesäljare

Om jobbet som innesäljare

I rollen som innesäljare är du med genom hela försäljningsprocessen från första kontakt till offerthantering och avslut, samtidigt som du etablerar och utvecklar redan befintliga kundrelationer. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt medan du arbetar mot uppsatta nyckeltal och försäljningsmål. Detta gör du primärt över telefon och e-mail som kommer vara dina viktigaste arbetsverktyg.

Är du aPaks nya innesäljare?

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete som innesäljare från B2B-försäljning. Vi ser att du har en vana av att driva affärer från start till mål. Du är affärsmässig i ditt sätt och förstår att varje kund har unika behov och därför gör du alltid det lilla extra för att hitta rätt lösning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv och att du arbetar resultatinriktat med ett stort kundfokus. Dessutom har du goda kunskaper i säljteknik och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning från branschen, eller från närliggande bransch, som till exempel säljare av förbruknings- eller kontorsmaterial. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, där ditt driv och engagemang kommer vara avgörande.

APak är ett familjeföretag med hög trivsel som månar om sina medarbetare på flera olika sätt. Ett exempel är att man har både ett gym och en padelhall på kontoret. Dessutom har aPak ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både socialt och för miljön.

Om aPak

APak är ett av Sverige äldsta och mest heltäckande emballage- och förpackningsföretag, med rötter 100 år tillbaka i tiden. Vi är ett familjeägt företag med omkring 60 medarbetare och du hittar oss på vårt huvudkontor i Mölndal strax utanför Göteborg, eller i Kjula, Eskilstuna. Vi tillhandahåller alla typer av förpackningar och emballage oavsett vilket material, vilken konstruktion eller kvalité som önskas. Vi erbjuder alltifrån de mest avancerade kundanpassade lösningarna till ett brett utbud av högkvalitativa standardprodukter och dessutom en välsorterad och modern webshop. Vi arbetar med alla tillgängliga produkter och material såsom exempelvis wellpapp, kartong, VCI, plast, stötdämpande och kombinationer av dessa.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trippel för Antalis – tre nya storformatssäljare på plats

Antalis förstärker sin organisation genom att anställa ytterligare två säljare till sin avdelning för storformat och visuell kommunikation.

– Det är med stor glädje som vi hälsar Christer Sehlstedt och Jonas Lundström välkomna till Antalis när dom nu båda tar klivet över till oss. Både Christer och Jonas har tillträtt sina nya roller sedan början av augusti. De är, tillsammans med Andreas Andersson som började i mars, viktiga delar i Antalis satsning att växa ytterligare inom storformatsmarknaden, säger Jonas Palmgren på Antalis

Alla har lång erfarenhet inom ”viscom” och storformat, bland annat från Scandraft där alla tre har jobbat tidigare, och kommer förstärka Antalis position med sin kunskap och kontaktnät, skriver man i ett meddelande.

– Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen dags för mässa

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att träffas på riktigt, det är nu ganska exakt 2,5 år sedan Nordic Profile Fair hölls senaste gången på Elmia.

Årets mässa hålls den 17-18 augusti (onsdag, torsdag) och kommer även sändas live i samarbete med Onlinemässan, mer information om det hittar du här.

Nytt för i år är också att ingång till mässan sker via ingång Syd, mässan hålls i Hall C.

Cirka 100 utställare är klara, fullständig utställarlista hittar du här.

Branschkoll kommer vara på plats och prata med så många vi hinner, om du ser oss i korridorerna tveka inte på att säga hej och prata lite.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stor New Wave-ÅF förvärvad

Konsolideringen i kedjan fortsätter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wenaas anställer branschveteran till sin Sverigesatsning

redaktionen@branschkoll.se
Annons