Halmstad

AJ Produkter söker Art Director

AJ Produkter i Halmstad söker en Art Director som har kunskap av att utveckla och driva kommunikationen framåt. Som Art Director ska du vara kreativ och ha goda kunskaper inom det grafiska formspråket.

AJ Produkter AB är en helhetsleverantör av möbler och inredning för kontor, skola, lager och industri. Familjeföretaget grundades i Hyltebruk 1975 och finns idag representerade i 19 europeiska länder med 900 anställda och en omsättning på 1,6 miljarder SEK. Vår kombination av över 15 000 kvalitetsprodukter, egen design och egen tillverkning gör oss till ett spännande företag i framkant.

Arbetsbeskrivning

Som AD jobbar du med de visuella uttrycken i kommunikationen och din rolls kreativa orientering kombineras med strategi och uppföljs av brief.
Du jobbar med olika medier som kräver olika format och uttryck som storytelling, budskapsdrivande eller rent säljdrivande material. Du jobbar även med bokstäver och bild, tonalitet och typografi, former och formuleringar i samband med konceptutveckling. Du driver den kreativa processen med bildidéer och layout av den kampanj eller det koncept som ska tas fram. I din roll som AD ingår övergripande kunskap kring skisser, regissera fotograferingar, ta fram manus och slutligen presentera ett färdigt material.

Dina kvalifikationer

Du ska ha en gymnasial utbildning inom art direction eller grafisk formgivning. Du som söker tjänsten bör även ha minst 5 års arbetslivserfarenhet som AD. Du har kompetens och erfarenhet inom digital kommunikation samt teknikutveckling. Du har utmärkta svenska kunskaper, då Aj produkter är en internationell koncern förutsätter vi att du är duktig på engelska i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Din profil

Det är viktigt att du är kommunikativ, både internt och externt samt har förmågan att förankra dina idéer och att samarbeta. Du är lyhörd, flexibel och prestigelös och kan ta till dig andras åsikter. Kvicktänkt och strukturerad är andra ord som beskriver dig. Förutom en välutvecklad känsla för foto, form och grafisk design, brinner du för att ta fram idéer med kreativ höjd och visualisera dig fram till färdiga koncept. Du är van att leda kreativa processer och gillar att arbeta i växlande tempo i såväl stora som små projekt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons