Bengtsfors

Ahlstrom-Munksjö söker Inside Sales Manager

Är du en trygg och affärsorienterad ledare som motiveras av att leda i förändring? Drivs du av att utveckla team och verksamhet? Då kan du vara den person vi söker till en nyinrättad tjänst som
Inside Sales Manager hos Ahlstrom-Munksjö i Billingsfors.

Om Ahlstrom-Munksjö
Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar till kunder över hela världen. I vårt erbjudande finns dekorpapper, filtermaterial, releasepapper, slipbaspapper, non-woven, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, förpacknings- och etikettmaterial, tejp, material för medicinska ändamål och diagnostiklösningar. Kombinerad årlig omsättning är cirka EUR 2,7 miljarder och antalet medarbetare är 7 800. I Sverige har Ahlstrom-Munksjö AB flera anläggningar. Läs mer på www.ahlstrom-munksjo.com.

Arbetsuppgifter
Som Inside Sales Manager hos Ahlstrom-Munksjö ansvarar du för att leda och utveckla bolagets Inside Sales, en central och viktig funktion med uppdrag att möta upp kundernas behov med den egna produktionen samt skapa förutsättningar till att företaget når uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål.

Arbetsuppgifterna innefattar att samla företagets Inside Sales till en enhet, att engagera och entusiasmera teamet, samt driva verksamheten mot uppsatta mål och visioner. Du har personalansvar för ca 8 engagerade medarbetare som arbetar med att stötta och serva kunder och organisationen inom fyra olika affärssegment.

Arbetsuppgifterna innefattar även att:

  • Leda och coacha i det operativa arbetet.
  • Planera personal och bemanning för avdelningen.
  • Rapportera och följa upp mål.
  • Utarbeta och implementera effektiva processer, rutiner och arbetssätt i nära samarbete med kunder och andra avdelningar.

Den dagliga arbetsplatsen är på plats hos Ahlstrom-Munksjö i Billingsfors. Möjlighet finns även att arbeta på distans en dag per vecka och/eller veckopendla samt övernatta i företagets herrgård som ligger i anslutning till fabriken i naturnära Billingsfors. Du rapporterar till Head of Sales & Marketing.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning, är en trygg och erfaren ledare som drivit förändring och utveckling av personal och verksamhet i en affärsorienterad verksamhet med gott resultat. Du har erfarenhet av att skapa en positiv säljkultur med effektiva processer, och motiveras av att se andra växa och utvecklas. Vi ser gärna att du har arbetat inom internationell verksamhet och producerande bolag.

Vi tror att du är en affärsinriktad och självgående person som ser värdet av teamarbete. Du har en
god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt där du samverkar framgångsrikt inom såväl
den egna avdelningen som mot andra kontaktytor. Då tjänsten innefattar många externa och interna kontakter krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
För rätt person innebär rollen stora möjligheter till att självständigt få leda och utveckla en Inside Sales organisation i nära samverkan med andra i ett stabilt företag med stark framåtanda och stort utvecklings – och tillväxtfokus.

Intressant?

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons