Ahlsells bygger ny butik i Göteborg

Ahlsell kommer unden hösten påbörja byggnationen av en ny butik på Hisings Backa i Göteborg, som väntas stå klar vid årskiftet 2020/21.

– Efter att Ahlsellanläggningen i Mölndal blivit en succé tar vi nu nästa steg i regionen. Vi kommer att bygga en större och modernare anläggning i Hisings Backa. Butiken ska erbjuda en inspirerande miljö och ett brett sortiment, säger Claes Seldeby, vd för Ahlsell Sverige, i ett pressmeddelande.

Den nya butiken kommer att finnas på adressen Exportgatan 2 i Hisings Backa (Gamla GP-tryckeriet) utmed E6:an. Där kommer finnas verktyg, skyddsutrustning, el, vvs, ventilation och bygg.

Robot printar direkt på stora väggar

redaktionen@branschkoll.se

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se