Göteborg

Afry söker teamleader produktions- och logistiksimulering

Till vår sektion för Produktions- och Logistikutveckling i Göteborg söker vi nu en Teamleader som har en förmåga att engagera och inspirera!

AFRYs affärsenhet för Supply Chain Management består av närmare 70 konsulter specialiserade på utveckling inom produktion, logistik, förpackning och inköp. Vi utgår från Stockholm, Göteborg och Malmö men våra kunder finns över hela Sverige och delar av Norden. Nu vill vi utveckla vår sektion i Göteborg och söker dig som vill ta dig an rollen som teamleader för vårt simuleringsteam.

Du kommer att ansvara för ett mindre team om 3-5 medarbetare med en framgångsrik mix av juniorer och senior expertis inom flödessimulering. Det är ett kompetent team med en gedigen erfarenhet av flödessimulering som arbetar med olika typer av simuleringsuppdrag inom de flesta branscher och verksamhetsområden och har därmed en gedigen referensportfolio. Du kan med andra ord stolt marknadsföra vår kompetens, erfarenhet och leveransförmåga!

Samtidigt som vi är experter inom vårt område handlar våra uppdrag minst lika mycket om människorna som tekniken, och vi trivs med att sätta oss in i nya kunders arbete, utmaningar och uppdrag. Vi söker därmed en likasinnad kollega som är nyfiken och som kan bidra till att driva oss framåt!

Rollen som teamleader innebär att du, förutom att sitta som t.ex. projektledare i egna konsultuppdrag, kommer att vara en nyckelperson för vår fortsatta utveckling genom att koordinera sälj- och marknadsinsatser och ansvara för personalutveckling och resursplanering i projekten. Du kommer att jobba tätt med gruppens sektionschef som kommer att ha det yttersta personal- och säljansvaret, samt kommer att orientera dig med alla nuvarande kunder och initialt kunna stötta dig i vad som skall prioriteras.

Du kommer att arbeta tätt med våra konsulter genom coachning, kompetensutveckling och stöd. En viktigt del av din roll kommer att vara ansvar för att utveckla de befintliga affärerna och skapa nya affärsmöjligheter och utvecklingsmöjligheter för konsulterna i sektionen. Du kommer själv att få stor frihet och ansvar att forma din roll och arbetssätt utifrån dina egna färdigheter, styrkor och intressen.

Vem är du?
Vi söker dig som är civilingenjör och som hunnit skaffa dig 5-10 års erfarenhet inom produktions- och logistikutveckling samt med erfarenhet av att jobba med flödessimulering. Utöver arbetslivserfarenheten besitter du ett intresse för människor och personal.

Som person är du lika relationsskapande som resultatfokuserad och bägge egenskaperna väger lika tungt för rollen. Du är även en person som många skulle beskriv som ”strukturerad” och ”en doer”. Du har med andra ord ett stort intresse för att skapa nya relationer och affärsmöjligheter men du har även förmågan att knyta ihop säcken och projektleda uppdragen när vi väl fått in uppdragen till teamet. Du skall hålla ihop affärerna och resurserna så att vi både får en framgångsrik grupp och med ett trevligt arbetsklimat. Eftersom uppdragen kan vara parallella, och/eller relativt korta projekt, är just förmågan att skapa struktur i din vardag och att kunna hantera våra projekt på bästa sätt viktigt för både dig, dina kunder och dina kollegor.

Slutligen tycker vi det är väldigt viktigt att du har en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt för att skapa förtroende ute hos kunderna samt för att ge de andra i gruppen de bästa förutsättningarna att lyckas! Det är vi som team som levererar lösningen och även om du kommer att vara en nyckelspelare så måste du framförallt vara en lagspelare!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Signcom anställer Ted Arnesson

Signcom har anställt Ted Arnesson Key Account Manager. Han har stor branscherfarenhet från bland andra Cadorit och Paperlinx och kommer senast från Antalis.

– Med över 30 års erfarenhet inom både material och maskiner har jag byggt upp en kunskapsbank som jag hoppas och tror ska komma väl till pass. Att med Signcoms breda sortiment kunna erbjuda riktigt bra helhetslösningar blir extra roligt, säger Ted.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Finska pappers-strejken förlängs till den 19 februari

Idag meddelade parterna i den finska pappersstrejken att man inte har kommit i mål med förhandlingarna och att strejken nu förlängs och kan pågå fram till den 19 februari.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt datum i april för Sign&Print Scandinavia

Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia blir den 5-7 april 2022.

Det vari i förra veckan som man beslutade att skjuta upp mässan som skulle ha gått i februari. Den ökade smittspridningen och nya restriktioner från myndigheterna låg bakom beslutet att ställa in.

Efter dagens besked om lättnader i restriktionerna har man beslutat om att köra mässan redan i april.

På mässan kommer en lång rad aktörer i den grafiska branschen att ställa ut. Mest maskin- och materialleverantörer men också tryckerier som H-Tryck, Lasertryk och Nilssons Tryckeri.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Villa Gabel tvingas flytta fram mässan

Mässan i Villa Gabel i Oslo som var tänkt till vecka fyra är nu framskjutet på grund av restriktioner där max 30 pers får medverka på arrangemang inomhus.

”Vi kommer tillbaka när hälsomyndigheten kommer med nya restriktioner. Villa Gabel har ”vanlig” verksamhet varje dag”, skriver man i ett Facebook-inlägg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons