Afry söker Förpackningsspecialist

Om jobbet

Har du ett nytänk och intresse för utveckling av förpackningar och förståelse för hela värdekedjan? Då vill vi gärna att du söker dig till oss! AFRY är med där det händer – i teknikens framkant, där vi tillsammans med våra kunder utvecklar morgondagens produkter!

Vi på sektionen Packaging Development i Malmö fortsätter att växa och söker nu en Förpackningsspecialist. På AFRY arbetar vi med varierande projekt som kan omfatta översyn av hela förpackningskedjan alternativt berör förbättringsåtgärder i delar av kedjan. Våra konsulter är oftast placerade ute i våra kunders organisation, på deras förpacknings- eller utvecklingsavdelningar, men vi bedriver även projekt från vårt eget kontor.

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med våra kunder vill utveckla morgondagens förpackningar. Vi vill nu bli fler som är duktiga på att arbeta med förpacknings-utveckling och hållbara smarta lösningar.

Du kommer framförallt att jobba från vårt kontor med frågor inom material, hållbarhet, smarta förpackningar och driva projekt mot både nationella och internationella kunder.

Vi söker dig som (krav)

  • har minst tre års erfarenhet av förpackningsfrågor från produktägare eller förpackningsleverantör
  • har en relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
  • har goda kunskaper i engelska och svenska i så väl tal som skrift

Det är meriterande om du

  • har kunskap inom Artios CAD, Cape Pack samt Adobe Illustrator och Indesign
  • MS Office
  • har erfarenhet att driva projekt
  • har erfarenhet av flera olika förpackningsmaterial
  • har kunskap om fyllningslinjer samt låsdresare

Du har en kreativ ådra och förmågan att tänka utanför boxen Du trivs med att jobba som en del av ett team, är målinriktad, drivande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Flera av våra kunder är internationella organisationer därför ställer vi krav på att du är en god kommunikatör.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en anställning med spännande uppdrag. Vi är flexibla vad gäller anställningsstart men vi tänker oss först efter semestertider. Denna annons kommer att vara publicerad över sommaren och din ansökan kommer hanteras först vecka 33. Om din ansökan inkommer innan vecka 27 kommer det finnas möjlighet för en första återkoppling. Under vecka 28-32 kan det tidvis vara svårt att nå oss på grund av semester, men vi återkommer så snart vi kan!

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se