Affärsorienterad platschef sökes till Göran Rydén Försäljnings

SISTA ANSÖKAN
2021-01-14
PLATSCHEF SÖKES TILL LIDKÖPING!

Nu söker vi efter en affärsorienterad ledare som vill arbeta med B2B i vår fina butik i Lidköping! Vi söker dig som trivs i ett företag med korta beslutsvägar, hög service och med goda framtidsutsikter!

Vilka är Rydéns?
Rydéns ingår i YP Yrkesbutiker är en rikstäckande kedja som idag består av 12 butiker. YP Yrkesbutikers mål är att vara den bästa leverantören av arbetskläder och personligt skydd på den lokala marknaden. I våra butiker finner du Blåkläders produktsortiment såväl som andra varumärken och vi levererar ett komplett sortiment inom kategorierna; yrkes- och profilkläder, samt personligt skydd så som; skor, handskar, andningsskydd, hörselskydd m.m.

Om rollen
Som platschef ansvarar du för att leda och utveckla butiken och dess medarbetare. Du ansvarar för butikens dagliga drift samt för personal, resultat och budget. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av din närmsta chef, tillika VD. En viktig uppgift för dig som platschef är att säkerställa att kunden alltid kommer i första hand. Du har stor frihet i att driva butiken och tar egna beslut utifrån givna förutsättningar.

Som platschef på YP driver du även din egen försäljning såväl i butik som på fältet och ansvarar för en egen kundportfölj, detta innebär att du trivs- och hämtar energi i kundmötet. Vidare har du alltid ett övergripande verksamhetsfokus och i egenskap av ledare är du en viktig kulturbärare som visar vägen för dina medarbetare. Totalt ansvarar du för 14 medarbetare fördelat på både innesäljare, utesäljare, tryck och lager och du rapporterar direkt till YP:s VD, Cecilia Zimmerman.

Vi söker dig som har:

B2B-branschen som butikschef
Säljare inom B2B-branschen
Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor
En hög affärsmässighet
Goda kunskaper från affärssystem och Officepaketet
Branschvana (meriterande)
Vi erbjuder
Ett mycket intressant och omväxlande arbete där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka då ditt arbete kommer att vara avgörande för tillväxten i butikerna. Vidare blir du en del en av en koncern i tillväxt som expanderar både nationellt och internationellt vilket öppnar upp för goda utvecklingsmöjligheter.

Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Vänta inte, utan skicka in din ansökan snarast! Vi arbetar med löpande urval och urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag!

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet.

Eventuella frågor hänvisas till VD, Cecilia Zimmerman, cecilia.zimmerman@yp.se
0766 43 2492

Välkommen till YP & Göran Rydéns försäljning!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se