Adare söker Junior Marknadsassistent/Koordinator (Print Och Promo)

Vi söker en junior marknadsassistent/koordinator.

Tidigare erfarenhet av tryck och promotionmaterial är meriterande.

Vi letar efter någon som är effektiv, ordningsam och hjälpsam. Det är främst en administrativ roll som kräver god datorvana.

Ditt jobb är huvudsakligen att upphandla trycksaker och promotional merchandise till rätt kvalitet, rätt pris och rätt leveranstid åt våra kunder. Du kommer arbeta tätt tillsammans med uppdragsgivaren hos kunden och dess reklambyråer. Du kommer även arbeta med orderuppföljning, leverantörskontakter och övrig produktionsadministration.

OBS – Vi letar efter administrativ projektledare, inte efter en art director eller grafiker, kunden har både en egen grafisk avdelning och reklambyrå.

Adare är ett engelskt print managementbolag, företaget växer snabbt och har verksamhet i över 55 länder. Från våra nordiska kontor i Stockholm, Helsingfors och Oslo hanterar vi trycksaker och promotion-material för ett flertal stora internationella kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.

Yrkesbenämning
Marknadsassistent
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Branschkoll växer med nytt bevakningsområde

Idag lanserar Branschkoll sin senaste satsning – “Pack & Etikett” – omvärldsbevakning för branscherna förpackning och etikett.

redaktionen@branschkoll.se

Packnorth: Tre förpackningstrender från Afry

redaktionen@branschkoll.se

Rapport från en digital förpackningsmässa

redaktionen@branschkoll.se

Kraftliner-priset går upp

redaktionen@branschkoll.se