Logga in

ACG Accent söker Projektkoordinator

02 augusti, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Vi söker en Projektkoordinator till vår Label Sales Support. Om du är serviceinriktad och vill arbeta med framtagning av kreativa märkningskoncept för våra kunder inom konfektion kan du vara den vi söker. Som projektkoordinator ingår du i ett team med uppgift att driva kundprojekt genom hela kedjan från kundbehov till leverans.

Det dagliga arbetet innebär administrativt arbete som framtagning av offertunderlag, uppstart och uppföljning av nya projekt, bevakning av leveranstider och registrering av kund- och artikeluppgifter i affärssystemet. Projekten drivs framåt i samarbete med kunder, säljare, design, övriga i teamet samt intern och extern produktion.

Vi söker dig som har en positiv inställning, en utåtriktad personlighet och är stark och tydlig i din kommunikation. Denna kommunikation sker till stor del på engelska och följaktligen är det ett krav att du bekvämt kan kommunicera i tal och skrift på både engelska och svenska.

Vi har en välutvecklad e-handelslösning och utvecklas ständigt inom IT. Baskunskaper som Office-paketet och vana av administrativa system och säljstödsystem är viktigt men ännu viktigare är att du har förmåga att snabbt lära nya system och applikationer och därmed bidra till vår utveckling inom detta område.

Branschförståelse och erfarenhet från arbete med försäljning, säljsupport och projektledning är meriterande men viktigast är din personlighet, attityd och ambition.

Vi vill ha din ansökan omgående och intervjuer sker löpande.

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)

Investerar 5 miljoner i offset – ska bli störst i Norrland

Lennie Nylén vd Arkitektkopia i Umeå till vänster och till höger Per Lundberg, vd på Lundbergs Grafiska, som levererar tryckpressen.

Arkitektkopia i Umeå har investerat i en offsetpress för att kunna möta efterfrågan från kunderna. (mer…)