Logga in

ACG Accent söker Projektkoordinator

02 augusti, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Vi söker en Projektkoordinator till vår Label Sales Support. Om du är serviceinriktad och vill arbeta med framtagning av kreativa märkningskoncept för våra kunder inom konfektion kan du vara den vi söker. Som projektkoordinator ingår du i ett team med uppgift att driva kundprojekt genom hela kedjan från kundbehov till leverans.

Det dagliga arbetet innebär administrativt arbete som framtagning av offertunderlag, uppstart och uppföljning av nya projekt, bevakning av leveranstider och registrering av kund- och artikeluppgifter i affärssystemet. Projekten drivs framåt i samarbete med kunder, säljare, design, övriga i teamet samt intern och extern produktion.

Vi söker dig som har en positiv inställning, en utåtriktad personlighet och är stark och tydlig i din kommunikation. Denna kommunikation sker till stor del på engelska och följaktligen är det ett krav att du bekvämt kan kommunicera i tal och skrift på både engelska och svenska.

Vi har en välutvecklad e-handelslösning och utvecklas ständigt inom IT. Baskunskaper som Office-paketet och vana av administrativa system och säljstödsystem är viktigt men ännu viktigare är att du har förmåga att snabbt lära nya system och applikationer och därmed bidra till vår utveckling inom detta område.

Branschförståelse och erfarenhet från arbete med försäljning, säljsupport och projektledning är meriterande men viktigast är din personlighet, attityd och ambition.

Vi vill ha din ansökan omgående och intervjuer sker löpande.

De bygger Tetra Paks första digitalpress – produktanpassning, kundinteraktion och spårbarhet i fokus

Tetra Pak tar ett stort steg när de nu börjar utforska den digitala trycktekniken för sina dryckesförpackningar. (mer…)

Modegigant teamar upp med heta Sulapac – ska ersätta plastförpackningar

Nyligen skrev vi om Sulapacs nedbrytbara sugrör – nu inleder de ett samarbete med det globala mode- och skönhetsvarumärket Chanel. (mer…)

De blir Svenska Fotbollförbundets tryck- och logistikpartner inom merchandise, profil och evenemang

(Bild: Pressbild)

Promotionbolaget kommer vara en central samarbetspartner i att utveckla och marknadsföra fotbollsförbundets merchandise, profilprodukter och evenemangsprofilering. (mer…)

Europeiskt onlinetryckeri startar webbshop för produktmedia – ”trycksaken är den bästa annonsen”

Den digitala printerjätten har nosat på produktmedia ett tag, men nu kliver de in med bägge fötterna. 

Allt fler vill ta pauser från det digitala – hjälp människor att koppla av

Två av tre vill ha obligatoriska pauser från sina digitala enheter, samtidigt som 1 av 4 från millennie-generationen hellre hade tappat luktsinnet än varit tvungen att sluta använda sina teknikprylar. (mer…)

Rätt förpackning kan reducera klimatpåverkan med 99 procent

Att byta förpackningsmaterial från plast till papper kan reducera klimatpåverkan med upp till 99 procent – förpackningsdesigners kan spara mycket på miljön genom att välja rätt. (mer…)

Stora Enso ansluter till textilprojekt startat av H&M och Ikea

(Bild: Inter IKEA Systems)

Stora Enso ska bygga en demo-anläggning för förvandling av trä till textil.

Självlysande annons i DI Weekend – släck lampan och läs hela budskapet

(Bilder: Skärmdumpar från film Youtube)

I DI Weekend nyligen satsade Volkswagen extra på en annons med självlysande tryckfärg – även omslaget på tidningen använder den självlysande färgen. (mer…)

Etiketter och tryckpapper av gräs

Det nya materialet är till 50 procent gjort av gräs – med bland annat kraftigt minskad vattenåtgång vid tillverkningen. Papperet som lanserades 2017 finns nu också som etikettmaterial.  (mer…)