Academic Work söker Produktionsledare Marknadsavdelning

Nu söker vi en produktionsledare till vårt inhouse-team på marknadsavdelningen. Våra produktionsledare är den trygga punkten i varje projekt och styr alla våra produktioner från ax till limpa med grym struktur och stort hjärta. För att lyckas i rollen tror vi därför att du är flexibel och med en ambition utöver det vanliga. Vi tror också att du har en fallenhet för att hitta strukturerade lösningar på nya problem. Låter det som dig?

Det bästa med mitt jobb som produktionsledare på Group Marketing är att ingen dag är den andra lik – varje dag kantas med nya spännande uppgifter och uppdrag att sätta i produktion! Att få driva och följa projekt och produktioner från idé till utförande och att jobba med kreativa, talangfulla och engagerade kollegor gör att jag inspireras i mitt arbete varje dag!

Ovan är ett citat från en av våra produktionsledare Frida , Då Academic Work växer och vi därmed har många spännande produktioner på gång behöver vi utöka vårt team med en ytterligare koordineringsstjärna.

Som produktionsledare hos oss koordinerar och produktionsleder du produktioner och kampanjer på vår Inhouse-avdelning som vi kallar Creative. Creative består av ett gäng ambitiösa och kunniga kreatörer med kompetenser inom bland annat produktionsledning, design, text och videoproduktion. Du kommer att jobba nära våra två andra produktionsledare Sofia och Frida , och rapporterar till Head of Creative. Förutom kollegor inom vårt kreativa team kommer du även samarbeta med våra team inom digital marknadsföring, web content, communication management samt personer från andra avdelningar och olika länder, så som representanter från sälj, leverans, HR eller ledning.

Du blir en del av vår internationella marknadsavdelning på koncernnivå som driver marknadsarbetet i alla våra sex länder, och stöttar samtliga bolag inom koncernen. Hos oss kännetecknas kulturen av engagemang, inkludering och teamkänsla. Vi är övertygade om att det är våra medarbetare som är grunden för vår tillväxt och utveckling, och lägger därför stor vikt och resurser både på våra medarbetare så som på ledarskap!

Som produktionsledare hos oss blir du en av totalt 3 kollegor som ansvarar för att koordinera och projektleda alla de produktioner som görs på alla våra marknader och för samtliga bolag inom AW-koncernen. Du blir spindeln i nätet i de produktioner som du ansvarar för och din viktigaste uppgift är att säkerställa att produktionerna blir levererade i tid samt enligt förväntan och budget. Produktionernas storlek kommer att variera från små korta produktioner, såsom skapande av en kampanjtext, till större projekt som exempelvis marknadskampanjer i flera olika kanaler.

 • Första mottagare av beställning av projekt som kommer in i vårt orderhanteringssystem: Ansvarig för att se över/tydliggöra projekten, sätta tidsplan tillsammans med beställare och allokera rätt resurser för nya projekt.
 • Säkerställa att projekten håller deadlines/flyter på, enligt aktivitetsplan
 • Produktionsplanering av planerande och inkommande projekt samt interna och externa resurser
 • Vara kontaktperson och spindeln i nätet för projekten, både för interna och externa stakeholders
 • Följa upp utfall av projekt och ständigt arbeta med utveckling framåt, inom Creative men också tillsammans med övriga kompetenser inom marknadsavdelningen.
 • Har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation, eller annat relevant område
 • Har 1-2 års erfarenhet av produktionsledning, där du kommit i kontakt med produktionsledning av digitala kampanjer, marknadskampanjer/material och/eller filmproduktioner.
 • Har ett stort driv och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss

Det är meriterande om du:

 • Har utbildning inom produktionsledning alternativt annan relevant utbildning
 • Har erfarenhet från en Inhousebyrå eller reklam/produktionsbyrå
 • Har erfarenhet av att leda produktioner från ax till limpa

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt motivation för tjänsten. Vi vill därför att du skickar med en motivering till varför du är intresserad av just denna tjänst.

För att lyckas i rollen tror vi att du känner igen dig i nedan kompetenser:

 • Ansvarstagande
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad
 • Flexibel

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Placering: Dalagatan 100, St. Eriksplan
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se