Logga in

TB Screen söker Originalare

13 mars, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Om TB Screen

Vi är familjeföretag med fokus på trycksaker. Exempel på produkter vi producerar dagligen är fasadvepor, utomhusreklam, mässmontrar, affischer, dekaler, broschyrer och visitkort. Vi trycker på många olika material i alla möjliga format och hjälper våra kunder med allt från avancerade IT system till montage och logistik.

Vi växer kontinuerligt men är rädda om vår familjekänsla. Alla våra medarbetare ska må bra och trivas. Våra medarbetare är en mix av människor med god sammanhållning.

TB Screen är en av Sveriges största producenter av stora bilder och våra kunder är retail-företag, industriföretag, eventbolag och reklambyråer.  Totalt är vi 47 st anställda och omsätter cirka 95 miljoner. Vi har trippel A kreditvärdighet och ISO certifierade inom miljö och kvalité.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av originalframställning för tryck.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Ha kontakt med våra kunder och färdigställa material för trycksaker.
  • Administrera PDF filer för web-to-print tjänster
  • Förbereda digitalt färdigt material från kunder för tryck.

Vi ser att du har en lång och bred erfarenhet av prepressarbete för print samt en god känsla för form och produktion. Hos oss får du arbeta med en bred variation av arbetsuppgifter. Allt från programmering av variabeldata till att bistå kunder som är på besök för intag av trycksaker.

Som person är du prestigelös, serviceinriktad och van att jobba självständigt. Du är också van vid att ha flera bollar i luften och är stresstålig. Du ska ha mycket god kunskap av Adobe-paketet och Excel. Du har en hög datakunskap, lätt för att lära dig nya datasystem och du är teknikintresserad.

Vi tror att du idag jobbar på ett tryckeri eller reklambyrå. Du är intresserad av bilder, form och trycksaker. Ett stort IT intresse är meriterande.

Övrig Information

  • Start enligt överenskommelse
  • Heltid
  • Placering på vårt tryckeri i Västerås, Elektronikgatan 57
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Kunderna kräver tillbaka det tryckta kundmagasinet

(Bild: Stockmann, fotograf Kenneth Luoto)

Trendrapport: Konsumentprodukter ska växa kommande tre åren

Hur kommer olika segment utvecklas de kommande tre åren? Den gula stapeln visar vad branschen tror om åren fram till 2020. (Källa: GLs trendspaning 2017)

Nedgången i reklamtryck planar ut, förpackningar, konsumentprodukter och display ökar kraftigt och böcker, tidskrifter samt kontorstryck fortsätter minska. Så ser det ut de kommande tre åren i den grafiska branschen – i alla fall om man frågar de producerande företagen i branschen.

Så här föredrar omvärlden att få sin reklam – digitalt irriterar

62 procent tycker digital reklam är irriterande – och använder programvara för att blockera den. (mer…)

Scandraft växer med förvärv av plåtföretag

Scandraft förvärvar majoriteten av aktierna i Rangefabriken. (mer…)

Bokjätte bygger eget tryckeri för affischer

”Snygga och billiga posters för alla rum” – så beskriver man sin nya satsning.

Tar över profilföretag efter 32 år på tryckeri

Profilföretaget har bytt ägare.

Boxon förvärvar Maxbox – inleder nytt produktionssamarbete

Anders Yllfors, VD på Boxon (Bild: Boxon/Maxbox)

Förpackningsbolaget Boxon förvärvar Maxbox Emballage i Göteborg. (mer…)

”Det är dags för branschen att ta 3D-print på allvar”

3D-printning är en stor möjlighet för grafisk bransch – Print Next i april visar Xenter upp flera case och berättar om möjligheterna.

Det är dags för branschen att ta 3D-print på allvar! Det säger Jan Sätherlund på utbildningen Xenter som utbildar specialister inom området. Han kommer tillsammans med flera specialister till Print Next i april och förklarar varför. (mer…)

ABA byter grafisk profil – ska ge bättre bild av utbud och kompetens

Stockholmstryckeriet ABA lanserar en ny grafisk profil, målet är att visa upp en bredare kompetens för både nya och gamla kunder.

Lanseringen är det sista steget i den nysatsning vilken inkluderar investeringar i både produktionsutrustning och personalstyrka som gjordes i höstas.  (mer…)