Logga in

Taberg Media Group söker säljare på koncernnivå

30 mars, 2017 | Av: Branschkoll | Dela:

TMG_logo_CMYK_center

Taberg Media Group är en av Sveriges största leverantörer av grafiska produkter och tjänster. Vi erbjuder komplett service och lösningar inom grafisk formgivning, trycksaksproduktion, avancerade webbtjänster, strategisk affärsutveckling och profilmedia. Våra bolag har god geografisk spridning med produktionsanläggningar eller kontor i Stockholm, Kumla, Jönköping, Taberg, Växjö, Halmstad, Göteborg och Malmö. Härifrån når vi snabbt ut till såväl stora som små företag runtom i Sverige.

Satsningen med central säljorganisation har överträffat vår förväntan och nu bygger vi vidare med ytterligare en tjänst för dig som vill påverka och utveckla!

Vi söker en driven säljare som har förmågan att presentera TMG-koncernens totala erbjudande. Arbetet innebär att du själv utvecklar affärsrelationer och optimerar kundnyttan genom att sälja in rätt produkt-/tjänstekombination utifrån koncernens totala utbud.

För att lyckas i rollen behöver du vara van vid att arbeta självständigt med en stark drivkraft att nå uppsatta mål. Rollen ställer höga krav på din förmåga att identifiera, etablera och utveckla nya affärsmöjligheter. Du ser det som en utmaning att snabbt och enkelt sätta dig in i kundernas olika säljprocesser för att lösa deras kommunikationsproblem. Väl invigd i den kundnytta som TMG har att erbjuda är du sedan bekväm med att presentera dina lösningsförslag inför personer i ledande befattningar.

Din breda erfarenhet från försäljning och grafisk/digital produktion är viktiga kriterier, men absolut viktigast är din inställning och ambition. Du ska arbeta strukturerat och flexibelt inom en stor bredd, såväl mot våra kunder som internt mot koncernens alla bolag. Vi erbjuder dig en spännande säljposition med stor utvecklingspotential!

Du utgår lämpligen från någon av våra verksamhetsorter men kan, med hänsyn till att en stor del av tiden spenderas hos kund, ha din bostadsort även på annan ort.

Om du tycker detta verkar intressant ser vi fram emot din ansökan senast den 23 april, via e-mail till magnus.claesson@tabergmediagroup.se. Vid frågor angående tjänsten går det bra att kontakta koncernchef Magnus Claesson på telefon 070 – 576 55 47. Mer info om TMG-koncernen hittar du på www.tabergmediagroup.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Live: Inkish.tv sänder Grafkoms nätverksträff

Med start idag 26 april klockan 13 visas Grafkoms nätverksträff via nätet av Inkish. På scenen finns bland annat Adobe, Audi, Universal Robots, Donewell och Resolut.

(mer…)

AM-tryck blir Exakta Creative – investerar och integrerar byrån

AM_Exakta Creative

AM-tryck byter namn till Exakta Creative och integrerar tryckeri- och byråverksamheterna. (Bild: Skärmdump från amtryck.se)

En komplett reklambyrå med fokus på e-handel och ett vasst digitaltryckeri har blivit ett framgångskonceptet för AM-tryck i Hässleholm. (mer…)

Reklammarknaden 2016: Största ökningen på fem år – så här utvecklas de olika kanalerna

Small IRM Stora reklamkakan 2016 och 2015

Årsrapporten från IRM visar att de totala reklaminvesteringarna – inklusive medieköp, investering i marknadsaktiviteter och produktionskostnader – under 2016 uppgick till knappt 74,1 miljarder kronor vilket innebär en ökning på 4,8 procent gentemot 2015.

De hjälper dig öka försäljningen av grafiska tjänster

Grafkom_sales_Saltis

Grafkom samlar i nästa vecka den grafiska branschen för vårens största nätverksträff i Stockholm, lunch-till-lunch, den 26 och 27 april. Ett av flera teman är försäljning med en unik möjlighet att lära sig nya saker inom kundvård, crm, nya digitala verktyg och marknadsföring. (mer…)

Nya krav på miljöinnovation – framtidens trycksaker måste cirkulera i kretsloppet

Vindkraft

Det finns inga hemligheter hur man idag kan producera hundra procent återvinningsbara trycksaker. Men för att nå dit krävs mycket hårt arbete och en vision om hur framtidens grafiska produkter ska produceras och fungera i kretsloppet. Läs mer om pionjärerna och hur du själv kan komma vidare.

Exakta blir huvudägare i Vindspelet

Vindspelet-vid-E4-600x211_2

Vindspelet blir en del av Exakta-koncernen. De nybyggda lokalerna utanför Borås blir fortsatt basen för verksamheten.

Malmöbaserade Exakta förvärvar 51 procent av aktierna i Vindspelet. Tillsammans med Exaktas verksamhet i Borås bildar man från 2 maj ett gemensamt bolag under namnet Exakta Vindspelet. (mer…)

Nytt kollektivavtal för grafisk bransch ger 6,5 procent löneökning över tre år

Industrifacken presenterade avtalet på en presskonferens idag.

Fack och arbetsgivare har idag tecknat ett nytt treårigt kollektivavtal som ger löneökningar på två procent per år i den grafiska branschen. (mer…)

Sveriges vackraste böcker – Göteborgstryckeriet och Livonia Print dominerar

Här är årets 25 vackraste böcker utsedda av Svensk Bokkonst. (foto: Jens Östman, KB)

Här är årets 25 vackraste böcker 2016 utsedda av Svensk Bokkonst. (foto: Jens Östman, KB)

2016 års vackraste böcker har utsetts av Svensk Bokkonst. Sex av dem är producerade av Göteborgstryckeriet och åtta av Livonia Print i Lettland. Precis som förra året dominerar dessa två tryckerier tävlingen. (mer…)

TMG investerar för högre kvalitet, bättre miljö och kortare ledtider

TMG_LED-UV

Tomas Eklund (vd TMG Sthlm), Jimmy Carlsson (Sales and Technical Support, Ewotech), Mikael Lind (vd TMG Tabergs) och Torbjörn Häll (vd Ewotech). (Bild: TMG)

TMG Sthlm och TMG Tabergs investerar i led-uv-tekniken för kortare ledtider, bättre miljö och högre kvalitet. (mer…)