Logga in

Systemtext levererar skyltmaterialet till nya JYSK med cityläge

14 mars, 2012 | Dela:

Pressmeddelande från Systemtext 2012-03-14

JYSK lanserar nu ett nytt citynära koncept med mindre butiker och ett nytt skyltkoncept. Butikerna får ett modernt uttryck med fokus på inspiration och kvalitet. Premiärlanseringen sker i Sverige, i Kista Galleria den 15 mars och följs av Sollentuna Centrum den 23 mars. 

– Behovet av skyltar i citykonceptet skiljer sig från behovet av skyltar i de större JYSK-butikerna. Citykonceptet kräver många informations- och bildskyltar eftersom butikerna har många varor på en liten yta. Exteriört finns behov av fasadskyltar. När det gäller skyltproduktion har Systemtext varit aktivt i processen och vi har vi i detta fall frångått vårt tidigare arbetssätt att beställa skyltar enligt en fastställd manual. För oss är det viktigt med en rikstäckande leverantör som kan våra olika koncept, säger Nicolai Toft, konceptansvarig på JYSK.

JYSK fokuserar på kärnkompetensområdet och en madrasstudio kommer att bli butikens hjärta.Systemtext har producerat digital printad inredningsdekor till väggar och möbler, hängande skyltar och vepor samt entré- och fasadskyltning. Den printade digitala heltäckande folien på bilden ovan tas bort den 15 mars.

Ineko möter ökad konkurrens med helhetslösningar och ännu bättre kundupplevelser

Ineko

Therese Boström driver frågor inom marknadsföring och affärsutveckling – Joakim Bergman är Inekos nya vd sedan den första september.

Tid är ofta ett stort problem. På företag är man idag få personer som ska göra många saker och då fungerar det ofta väldigt bra med en leverantör som vill ta ett helhetsansvar. Det säger Inekos nya vd Joakim Bergman när han berättar om varför man just nu ska göra ett av Sveriges bredaste grafiska företag ännu bredare. (mer…)

Danskt inhouse-tryckeri investerar i HP Indigo 10000

HP10000_Bestseller

Jan-Olof Jungersten, Visutech; Henrik Dencker, Bestseller; René Munk Eliesen, Bestseller och Lars Pind, Visutech.

Danska modekoncernen Bestseller, med varumärken som Vero Mode, Jack & Jones och delägarskap i J Lindeberg, investerar i en digital B2-press från HP Indigo. (mer…)

Tre har årets bästa inhouse-byrå

Unionen tar emot pris för årets bästa trycksak producerad inhouse.

Årets bästa inhouseproducerade reklam är utsedd. (mer…)

GL, Grafkom och Branschkoll i nytt samarbete kring branschens framtid

Anders Medbo och Ulf Sunnberg Grafkom

Anders Medbo, Grafiska Leverantörsföreningen och Ulf Sunnberg, GrafKom.

I en turbulent tid som denna har det kanske aldrig varit viktigare att ha kunskap om vad som händer på marknaden och i branschen. För att få fram mer information om framtiden inleder de tre branschaktörerna – GL, Grafkom och Branschkoll – ett strategiskt samarbete kring branschens utveckling (mer…)

Papyrus lanserar onlineplattform för kreatörer

Papyrus PSP

Papyrus lanserar systemverktyget Project Service Plattform. (mer…)

Grafiskt branschpris till Läsrörelsen

GYFs branschpris på 100.000 kronor går i år till Elisabet Reslegård, ordförande för Läsrörelsen, för arbetet med att öka läsningen bland barn. I ett av projekten, som hon drivit tillsammans med McDonalds, har 15 miljoner barn-och bilderböcker spridits. (mer…)

”Vågar du missa 24 timmar för ditt företags framtid?”

Krönika: För personer i ledande befattning i grafisk bransch skulle jag vilja påstå att det är tjänstefel att inte komma till GrafKom I/O i Malmö den 3-4 november. Jag kan utlova 24 timmar med massor av ny kunskap och det bästa nätverkandet i GrafKoms historia. (mer…)

Utländskt tryckeri investerar i svenskt reproföretag

KST utmanar i Öresund

KST Öresund

KST Infoservice, med bas i Kalmar, rekryterar ytterligare två säljare i Malmö för att erbjuda kompletta lösningar inom extern kundkommunikation till marknaden i Öresundsregionen. (mer…)