Signcom söker servicetekniker storformat/printBranschkoll
Logga in

Signcom söker servicetekniker storformat/print

18 juli, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Signcom går stadigt framåt och kommer att expandera och utvecklas starkt framöver. Det blir en spännande resa med som kommer att överraska med många nyheter.

Till Rosersbergskontoret söker vi nu ytterligare en servicetekniker. Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete för dig som är framåt och gärna tar dig an ny teknik och nya människor. Du ansvarar för att våra kunder är nöjda med de tjänster och produkter som vi levererar. Hög servicekänsla och vem du är som person är extra viktigt. Vi söker dig som har teknisk och/eller grafisk utbildning och erfarenhet från elektronik, finmekanik och mjukvara. Erfarenhet från storformatskrivare är ett plus! B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Arbetet innebär resor den största delen av tiden, främst Stockholm/Mälardalen men du får hela Sverige som arbetsområde. Även resor inom Norden förekommer med jämna mellanrum. Du kommer att arbeta med många spännande produkter och dina arbetsuppgifter består av installation och service, utbildning, telefonsupport med flera uppgifter som hör servicearbetet till.

Du får en eftertraktad utbildning, roliga utmaningar, goda utvecklingsmöjligheter, en bra tjänstebil och ett härligt gäng medarbetare. Välkommen med din ansökan redan idag, maila till johan.millby@signcom.se. Urval sker löpande. Har du frågor, välkommen att kontakta Johan Millby via mail eller telefon 033 20 43 17.

Signcom är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning, fräsning och 3D-utskrifter. Med marknadens bredaste sortiment behåller vi vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer, hög servicenivå, personal med hög teknisk kompetens och snabba leveranser. Huvudkontoret finns i Borås med sälj- och servicekontor, lager och administration. I Rosersberg, Stockholm har vi sälj- och servicekontor. Sedan 2006 finns dotterbolaget Sign Communication Norway AS. 2009 startades verksamhet i Helsingfors, Finland med sälj- och servicekontor samt lager. 2012 påbörjades verksamhet i Danmark och dotterbolaget Signcom Denmark ApS finns numer i Roskilde med sälj- och servicekontor. Sedan september 2008 är vi en del av Igepa Group GmbH, en av de största aktörerna i Europa inom vårt marknadssegment och som nu storsatsar på området Visual Communication.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Ny maskin trycker och packar kaffe on-demand

Bolagets maskin som nyligen introducerades har hamnat hos en kaffeförsäljare.

Regeringens nya system för källsortering – det här har hänt

I juni slog regeringen fast att det nya systemet för källsortering ska träda i kraft den 1 januari 2019. Beslutet har blivit omtalat och har både kritiserats och välkomnats.

Startar webbutik för posters

Posters är en trend och allt fler aktörer ger sig in i branschen. Senast ut är BGA som ska starta en webbshop som delvis överlappar med deras huvudverksamhet. 

Svenskarna positiva till att använda skogen till klimatsmarta produkter

Kläder, förpackningar och batterier är några av de saker som cirka 90 procent av befolkningen tycker det är bra att använda skogen till. 

Det rör på sig i Danmark – branschorganisationerna för print- och promotionaktörer slår sig samman

I slutet av juni stod det klart att de två aktörerna kommer bilda en ännu bredare organisation.

Arkitektkopia vill bli marknadsledande på 3D-print

3D-printad modell av Ebbepark i Linköping. (Bild: Arkitektkopia)

Nöjda kunder och ökande efterfrågan uppges vara anledningarna till att Arkitektkopia nu fortsätter satsa på 3D-print. 

Addbrand investerar – först i Skandinavien med den nya utrustningen

Addbrand, före detta Kuvertteamet, investerar i ny utrustning från HP.

Print hjälpte Oatly ta över Stockholms Centralstation

Men hjälp av printade produkter ”ägde” Oatly Stockholms central under en vecka i maj. (Bilder: Havelle)

Printade produkter stod i fokus när Oatly under en vecka i maj helt tog över Stockholm Centralstation. (mer…)

Nyckelringar, shotglasbrickor och huvuddockor – allt produktmedia, allt 3D-utskrivet

Företaget har skaffat 200 stycken 3D-skrivare på bara två år.

Ett företag i Brooklyn använder 3D-print för att producera unika produkter för marknadsföring. Med över 200 3D-skrivare och stora produktmediaföretag som kunder har de snabbt blivit en betydande aktör i branschen.