Logga in

R&D Spandex och Schneidler Grafiska söker Service- och hardwarekoordinator

11 maj, 2017 | Av: Branschkoll | Dela:

Om Tjänsten
I rollen som service- och hardwarekoordinator tillhör och supporterar du företagets service- och säljorganisation. Här arbetar du varierat och är ständigt delaktig i flera processer parallellt med många olika kontaktytor involverade internt såväl som externt. Arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak direktkontakt med kunder och kollegor där du effektivt hanterar problemlösningar, serviceärenden och stödjer tillväxten i maskinaffärer genom en effektiv hantering av maskinaffärsadministrationen. Du är spindeln i nätet för maskinaffärer och serviceärenden mellan kunder, säljare, produktchefer, servicetekniker, inköpare och leverantörer. Du registrerar och återkopplar gällande serviceärenden och installationer. Du kalkylerar och skapar offerter tillsammans med leverantörer och företagets säljare.

Din Profil
Vi söker en person som har en väl utvecklad anpassningsförmåga och som motiveras av förändringar och nya input under din arbetsdag. Du är duktig på att identifiera värdeskapande aktiviteter och har lätt för att handla och agera snabbt när du bedömer att situationen kräver det. Vid dessa tillfällen har du nytta av din förmåga att skapa och hålla ett strukturerat arbetssätt, som underlättar för dig att hantera ett varierat arbetstempo. Du har också en fallenhet för att skapa relationer på ett genomtänkt och naturligt sätt.

Övrigt
» Microsoft Officepaketet
» Erfarenhet av affärssystem
» Kunskap/erfarenhet i prissättning vid offerter
» Erfarenhet från kundsupport eller liknande
» God arbetsnivå på engelska och svenska
» Telefonvana

Erbjudande
• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö
• Marknadsmässig lön
• Goda förmåner
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
I denna rekrytering har Schneidler Grafiska AB valt att samarbeta med Swesale och rekryteringskonsult Tobias Jägerskog. För mer information kontakta Tobias Jägerskog.

Om Företaget
Spandex är en av världens ledande leverantörer av material, skylt- och displaysystem samt utrustning till den grafiska industrin. Spandex har kontor i 16 länder, har 12 onlinebutiker, 33 000 kunder och över 800 anställda.
Spandex representerar branschens ledande varumärken och är via R&D Spandex AB och Schneidler Grafiska AB återförsäljare på den svenska marknaden åt bl a 3M, HP, Fujifilm, Stora Enso Re-Board, Avery Dennison, Arlon och 3A. Företaget säljer även egna varumärken som ImagePerfect och ImageBond.
R&D Spandex AB har sedan förvärvet av Schneidler Grafiska i augusti 2016 runt 70 anställda i Sverige och en omsättning på ca 280 miljoner. Vi är marknadsledande i Sverige. De två svenska företagen samarbetar idag och kommer under året att fusionera till ett företag. Kontoren finns i Stockholm och Laholm. Spandex har för avsikt att fortsätta att växa kraftigt i Norden de kommande 2-3 åren och att etablera verksamhet i Finland, Norge och Danmark via förvärv. Spandex ägs av Chequers Capital. Läs mer på www.rdspandex.se samt http://www.schneidler.se/.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Replik: Svanen har ”ständiga förbättringar” i sitt DNA

Svanen_head

Anna Norberg and Anders Jacobsson at Ecolabelling Sweden responding to Laurel Brunners criticism.

Laurel Brunner skriver i en krönika att miljömärkningen Svanen ”måste anpassa sig till verkligheten”. Nu svarar Svanen att Laurel har fel fakta och att ständiga förbättringar finns i Svanens DNA. ”Vi kan försäkra Laurel Brunner om att syftet med att presentera nya kriterier gradvis är ett försök att följa med industrins utveckling”, skriver Anna Norberg and Anders Jacobsson på Svanen. (mer…)

Krönika: Svanen måste anpassa sig till verkligheten i den grafiska industrin

svanLaurel Brunner, som skriver om miljö och grafisk bransch, säger i en krönika att Svanen måste anpassa sig till verkligheten i den grafiska industrin. Hon får svar från Svanen som säger att ”ständiga förbättringar” ligger i Svanens DNA och man pekar också på direkta felaktigheter i kritiken.

Below is Laurel Brunners view on the Nordic Swan and (mer…)

Platser kvar: Utbilda dig för jobb i grafiska branschen

Brobygrafiska i Sunne är inne i en intensiv period med att få in ansökningar till utbildningarna som startar i höst. De passar för den som vill in i branschen eller vill vidareutbilda sig. (mer…)

Justnu förvärvar i Stockholm – startar nytt affärsområde

Diabolaget

Peter Veres, Justnu och Christer Hammarborg, Diabolaget. (Bild: Justnu)

”Stockholm är ett av våra viktigaste områden”, säger Justnu och därför växer man genom förvärvet av Diabolaget på Östermalm.
(mer…)

Elanders skickar personliga bröllopsaffischer till hela världen

weddingposter

Personliga bröllopsaffischer säljs av The Wedding Poster och produceras av Elanders för leverans till hela världen. (Bild från theweddingposter.com)

Hos Svenska The Wedding Poster kan man för 58o kronor beställa en personlig affisch för att hylla sitt (eller någon annans) bröllop. (mer…)

Antalis frågar Bindefeld om kraften i fysisk kommunikation

Ask_Antalis

Antalis visar i ett unikt samarbete med eventmakaren Micael Bindefeld upp mer än 30 års innovation inom fysisk kommunikation i form av inbjudningar till event. (mer…)

Primotek ska sälja Canons Colorado

Canon Primotek

Hans Öberg från Pirmotek skriver på för att sälja Canons storformatsskrivare i Sverige. (Bild: Canon)

Primotek blir återförsäljare för Canons storformatsskrivare. (mer…)

Mikrobryggeri skalar upp produktionen med egen etikettproduktion

Dykes

Dykes Brewery, ett mikrobryggeri utanför Sundsvall, skalar upp produktionen med ett nytt bryggverk och utökad distribution i landet. Etiketterna, med individuell spårningsinformation, produceras inhouse. (mer…)

Mediebyråbarometern: Kraftigt ner för sökordsmarknadsföring

Mediebyrabarometern april 17

Källa: Sverige Mediebyråer

I Mediebyråbarometern för april minskar sökordsmarknadsföring med 23 procent. Storstadspress och fackpress har det ännu tuffare och tappade stort med 34 respektive 24 procent.