Logga in

Papyrus söker Trycksakskonsult

29 mars, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Som trycksakskonsult hos oss ansvarar Du för att skapa efterfrågan på våra papperskvaliteter och tjänster hos reklambyråer, marknadsavdelningar, förlag och tryckerier. Genom uppsökande och bearbetande av nya kunder kommer Du, i samarbete med säljorganisationen, bidra till goda affärer för Papyrus och en fortsatt stark utveckling av vårt varumärke. Tjänsten är heltid, tillsvidare, en med placering i Göteborg eller Malmö.

Vi tror att frekventa besök hos kund är en förutsättning för att skapa goda relationer, vilket är en bas i all framgångsrik försäljning. Du bör tycka om att resa och att ständigt vara på jakt efter nya projekt, kunder och affärer. I dina arbetsuppgifter ingår uppsökande av nya kunder, personliga kundbesök, kundträffar, seminarier, utbildningar och liknande arrangemang.

Du kommer ingå i ett Skandinaviskt team bestående av fyra trycksakskonsulter som gemensamt bearbetar och utvidgar Papyrus kundsegment. Teamet har ständigt en tät dialog med säljkåren gällande vilka projekt som är på gång ute hos kunderna.

Kompetenskrav:

  • Eftergymnasial utbildning, gärna med grafisk inriktning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Affärsmannaskap
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Hög social kompetens

Meriterande är:

  • Kännedom om branschen
  • Tillgång till grafiskt nätverk

Vi söker en kreativ person med mycket energi som brinner för papper, trycksaker och att göra goda affärer. Du skall ha förmåga och erfarenhet av att självständigt söka upp nya kunder samt driva och utveckla samarbetet med dem. Att Du har en god social förmåga och är nätverksbyggande ser vi som en självklarhet. För att lyckas bra i rollen måste du vara proaktiv och ha förmågan att planera din tid på ett effektivt sätt.

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Om Du har frågor om tjänsten, är Du välkommen att ringa Johan Svedung, försäljningschef i Sverige på tel: 070-636 73 54

Papyrus ingår i OptiGroup som är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility & Foodservice Solutions, Industrial & Safety Solutions, Printing & Creative Solutions och Retail & Reseller Solutions. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,5 miljard EUR under 2017 och 2 100 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 19 europeiska länder. www.optigroup.com

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Billes utses till åretas företagare i sin kommun

Niklas och Fredrik Bille tar emot utmärkelsen Årets Företagare i Mölndals kommun.

Billes tryckeri i Göteborg drivs av bröderna Niklas och Fredrik Bille – den 19 april utsågs de till årets företagare i Mölndals kommun där de verkar. (mer…)

Elanders varslar 70 – avvecklar offset helt i Sverige

Elanders huvudkontor i Mölnlycke.

Elanders varslar 70 personer när man flyttar stora delar av verksamheten från Mölnlycke till Borås.

Mcdonalds ska skrota plastsugrör och byta till papper

Mcdonalds i Storbritannien ska byta ut sina plastsugrör och ersätta dem med sugrör av nedbrytbart papper. (mer…)

VD-byte på Antalis

Håkan Askenberger blir ny vd för Antalis. (Bild: Antalis)

Lars Löfgren lämnade plötsligt sin roll som vd för Antalis för några veckor sedan och nu står det klart att Håkan Askenberger, idag logistikansvarig för Norden och Baltikum, tar över som vd. (mer…)

Rikstäckande skylt- och profilkedja säljer för närmare en kvarts miljard

På sin webb visar 4Sign upp sitt breda utbud och rikstäckande service. (Bilder: från 4sign.se)

Kedjan 4Sign som producerar och levererar ”profilering” till sina kunder i Sverige och Norge omsätter nära en kvarts miljard kronor. Branschkoll har gjort en ekonomisk sammanställning av kedjans medlemmar.

Renovering pågår: Big Image har klätt in hela Grand Hotel

Big Image har klätt in Grand Hotel i Stockholm under pågående fasadrenovering – med en 2.000 kvadratmeter stor bild som visar hur det kommer att se ut när allt är klart. (mer…)

Nytt alternativ till QR-koden – lagrar information i text

En ny krypteringsteknik kan lagra information direkt i typsnittet på fysiska utskrifter – som kan läsas av på samma sätt som en QR-kod. (mer…)

Investerar i förädlingsutrustning – vill sälja kapacitet till andra tryckerier

Karl-Åke Ilberg, vd Scandipac tillsammans med operatören Arnie Ilberg framför nyinvesterngen Scodix Ultra Pro med Scodix Foil.

Scandipac, som tillhör bildförlaget Pictura och producerar gratulationskort för den svenska, norska och danska marknaden, har investerat i en Scodix Ultra Pro inklusive Scodix Foil för efterbehandling med partiellt lack samt foliering. (mer…)

Print Next: ”Du måste använda ny kunskap”

Grafkoms Ulf Sunnberg hjälper deltagarna på Print Next att konkretisera ny kunskap att bli nya möjligheter.

När Print Next går av stapeln den 25-26 april så kommer deltagarna få lära sig ett nyttigt verktyg för att enkelt anpassa föreläsarnas insikter till sin egen verksamhet. (mer…)