Logga in

Papyrus söker Trycksakskonsult

29 mars, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Som trycksakskonsult hos oss ansvarar Du för att skapa efterfrågan på våra papperskvaliteter och tjänster hos reklambyråer, marknadsavdelningar, förlag och tryckerier. Genom uppsökande och bearbetande av nya kunder kommer Du, i samarbete med säljorganisationen, bidra till goda affärer för Papyrus och en fortsatt stark utveckling av vårt varumärke. Tjänsten är heltid, tillsvidare, en med placering i Göteborg eller Malmö.

Vi tror att frekventa besök hos kund är en förutsättning för att skapa goda relationer, vilket är en bas i all framgångsrik försäljning. Du bör tycka om att resa och att ständigt vara på jakt efter nya projekt, kunder och affärer. I dina arbetsuppgifter ingår uppsökande av nya kunder, personliga kundbesök, kundträffar, seminarier, utbildningar och liknande arrangemang.

Du kommer ingå i ett Skandinaviskt team bestående av fyra trycksakskonsulter som gemensamt bearbetar och utvidgar Papyrus kundsegment. Teamet har ständigt en tät dialog med säljkåren gällande vilka projekt som är på gång ute hos kunderna.

Kompetenskrav:

  • Eftergymnasial utbildning, gärna med grafisk inriktning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Affärsmannaskap
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Hög social kompetens

Meriterande är:

  • Kännedom om branschen
  • Tillgång till grafiskt nätverk

Vi söker en kreativ person med mycket energi som brinner för papper, trycksaker och att göra goda affärer. Du skall ha förmåga och erfarenhet av att självständigt söka upp nya kunder samt driva och utveckla samarbetet med dem. Att Du har en god social förmåga och är nätverksbyggande ser vi som en självklarhet. För att lyckas bra i rollen måste du vara proaktiv och ha förmågan att planera din tid på ett effektivt sätt.

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Om Du har frågor om tjänsten, är Du välkommen att ringa Johan Svedung, försäljningschef i Sverige på tel: 070-636 73 54

Papyrus ingår i OptiGroup som är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility & Foodservice Solutions, Industrial & Safety Solutions, Printing & Creative Solutions och Retail & Reseller Solutions. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,5 miljard EUR under 2017 och 2 100 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 19 europeiska länder. www.optigroup.com

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Unikt event i Stockholm – automatisering och arbetsflöden i den grafiska branschen

Ledande mjukvaruaktörer och mindre uppstickare delar kunskap på unikt event för den grafiska branschen. Nätverket Grafkom dedikerar en heldag – 13 november – till olika lösningar inom arbetsflöde och automatisering.  (mer…)

”Drömduo” ska bygga Sveriges största koncept- och contentbyrå

Malin Lundberg Aguilera och Emelie Grahn (Bild: Pressbild)

Bonnier Magazines & Brands ska ta fram vad de hoppas ska bli  Sveriges största koncept- och contentbyrå.

Skicka vykort med Mailchimp – ”Ett smart tillägg till din marknadsföring”

Ett av världens största verktyg för e-postmarknadsföring utvidgar med tryckt kommunikation.

Heidelberg tillverkar elbilsladdare – levererar till tyskt tryckeri

Kohlhammer Group har i och med de stundande bannlysningen av diesel i Stuttgart köpt in tre elbilar – dessa laddas upp av Heidelbergs laddstation Wallbox. (mer…)

Hon ska utveckla lagerverksamheten på ÅJ

Carina Olsson tillträdde som lagerchef på ÅJ Distribution i Augusti.

ÅJ Distribution i Stockholm ska satsa mer på lagerverksamheten – främst inom kundkategorin varumärken och säljbolag – och har anställt Carina Olsson som ny lagerchef. (mer…)

Här är alla grafiska företag som kan vinna i Publishingpriset

Alexander Jensson som driver E-print har producerat boken Power of Friendship för Becker Network som drivs av Mikael Becker. Nu tävlar man i Publishingpriset med den unika boken i kategorin Bokasin.

Tävlingen Publishingpriset avgörs på en gala i november i Stockholm. Det brukar bli en stor uppvisning i vad den grafiska branschen är med och skapar för värde för det svenska näringslivet när årets bästa trycksaker utses av en namnkunnig jury. Även i år är flera grafiska företag med (förutom att ”bara” ha producerat bidragen) och tävlar i olika klasser. (mer…)

Konsoliderar i Stockholm – investerar stort i tryck- och efterbehandling

(mer…)

Bröderna Bille får ny utmärkelse – tävlar om att bli årets företagare i Sverige

Billes Tryckeri tar sig vidare i ”tävlingen” Årets Företagare. (mer…)

Cimpress i nytt förvärv – lägger till tryck på tyg och 3D-print till sin plattform

Cimpress förvärvar modeföretaget Vida & Co som producerar kläder, assessorer, smycken och heminredningsprodukter (mer…)