Logga in

NI Solutions söker Servicetekniker/ produktspecialist storformat

12 april, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

NI Solutions arbetar med att tillhandahålla smarta verktyg och effektivisera mediaproduktionen hos kunder över hela Norden. Nu behöver vi ytterligare en servicetekniker/produktspecialist.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter blir att installera, reparera och kalibrera storformatskrivare och tillhörande mjukvara på plats ute hos kund. Du kommer också att arbeta med bl.a. färgstyrningsmjukvaror, workflowsystem och rippar. Bland dina kunder finns allt från små fotohandlare och reklambyråer till stora tryckerier och produktionsmiljöer inom den grafiska branschen.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med kunder i Mälardalsregionen men hela Norden ingår i ditt arbetsområde. Du får räkna med övernattningar då och då samt en del tid i bilen. En växande andel jobb kan göras på distans.

Förkunskaper och personliga egenskaper

Din yrkesmässiga bakgrund tror vi är inom teknik och IT. Gärna inom något mediaproducerande företag. Meriterande är också om du har kunskaper inom storformatsskrivare, provtryckssystem, nätverk, datalagring, operativsystem och/eller arbetsflöden. Men – vi fäster större vikt vid att få in rätt person än förkunskaper. Vi kan tillhandahålla all utbildning som du behöver för tjänsten, antingen i egen regi eller via våra leverantörer.

Mycket goda kunskaper i engelska och B-körkort är ett absolut krav. Det viktigaste av allt är dock ett brinnande intresse för ny teknik och en vilja att ständigt lära sig nya saker. Hos oss är kundnöjdhet vår högsta prioritet och vi vilar inte förrän produktionen rullar smidigt hos våra kunder.

På huvudkontoret i Nacka finns merparten av dina kollegor men du har också kollegor i övriga Sverige och Norden. Du samarbetar nära med våra övriga produktspecialister, key-account managers och återförsäljare.

Vi kommer att trivas med dig därför att du är en driven person med nyfikenhet, serviceanda och ett mycket stort tekniskt intresse. Du är kreativ, har hög arbetsmoral och trivs bäst när du arbetar i en verksamhet under ständig utveckling.

Du kommer att trivas med oss därför att vi är ett familjärt företag med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med internationella kontakter med leverantörer, kunder och kollegor. Vi är ett företag som vill bryta ny mark och det märks i vår företagskultur. Engagemang och sunt förnuft är egenskaper som vi värderar högt på Network Innovation.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Lundgren på telefon 0709-347722 eller e-post magnus.lundgren@nisolutions.se. Din ansökan skickar du så snart som möjligt till jobb@nisolutions.se då urval kan ske löpande.

Om Network Innovation AB:

Med kunskap och service erbjuder Network Innovation innovativa produkter och lösningar till återförsäljare och mediaproducenter i hela Norden. Företaget är indelat i två avdelningar: NI Solutions och NI Premium Brands.

NI Solutions – vi säkrar din mediaproduktion

NI Solutions erbjuder lösningar och konsulttjänster för kund- och kvalitetsfokuserade organisationer som söker hög effektivitet i sin mediaproduktion. Fokusområdena är effektivisering, varumärkeskontroll, färgstyrning, storformatsproduktion, fotoloabbproduktion och konsulttjänster. NI Solutions riktar sig bl.a. till marknadsavdelningar, produktionsbolag, reklambyråer, tidningar, förlag, tryckerier, prepressföretag och skyltföretag. Lösningarna erbjuds via auktoriserade återförsäljare eller direkt från NI Solutions.

NI Premium Brands – din personliga kunskapsdistributör

NI Premium Brands är en värdeadderande distributör med ett nätverk av återförsäljare i hela Norden. Fokus ligger på försäljning och marknadsföring av innovativa produkter med starka varumärken. Typiska användargrupper är fotografer, mediaproducenter och kreativa entusiaster. Vi representerar ett tjugotal leverantörer, varav många ledande inom sina segment. Bland de större märks Eizo, Wacom, Epson, Sony, Griffin Technology, Enfocus, X-rite, Extensis och Archiware. Produkterna säljs via återförsäljare.

 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Unikt event i Stockholm – automatisering och arbetsflöden i den grafiska branschen

Ledande mjukvaruaktörer och mindre uppstickare delar kunskap på unikt event för den grafiska branschen. Nätverket Grafkom dedikerar en heldag – 13 november – till olika lösningar inom arbetsflöde och automatisering.  (mer…)

”Drömduo” ska bygga Sveriges största koncept- och contentbyrå

Malin Lundberg Aguilera och Emelie Grahn (Bild: Pressbild)

Bonnier Magazines & Brands ska ta fram vad de hoppas ska bli  Sveriges största koncept- och contentbyrå.

Skicka vykort med Mailchimp – ”Ett smart tillägg till din marknadsföring”

Ett av världens största verktyg för e-postmarknadsföring utvidgar med tryckt kommunikation.

Heidelberg tillverkar elbilsladdare – levererar till tyskt tryckeri

Kohlhammer Group har i och med de stundande bannlysningen av diesel i Stuttgart köpt in tre elbilar – dessa laddas upp av Heidelbergs laddstation Wallbox. (mer…)

Hon ska utveckla lagerverksamheten på ÅJ

Carina Olsson tillträdde som lagerchef på ÅJ Distribution i Augusti.

ÅJ Distribution i Stockholm ska satsa mer på lagerverksamheten – främst inom kundkategorin varumärken och säljbolag – och har anställt Carina Olsson som ny lagerchef. (mer…)

Här är alla grafiska företag som kan vinna i Publishingpriset

Alexander Jensson som driver E-print har producerat boken Power of Friendship för Becker Network som drivs av Mikael Becker. Nu tävlar man i Publishingpriset med den unika boken i kategorin Bokasin.

Tävlingen Publishingpriset avgörs på en gala i november i Stockholm. Det brukar bli en stor uppvisning i vad den grafiska branschen är med och skapar för värde för det svenska näringslivet när årets bästa trycksaker utses av en namnkunnig jury. Även i år är flera grafiska företag med (förutom att ”bara” ha producerat bidragen) och tävlar i olika klasser. (mer…)

Konsoliderar i Stockholm – investerar stort i tryck- och efterbehandling

(mer…)

Bröderna Bille får ny utmärkelse – tävlar om att bli årets företagare i Sverige

Billes Tryckeri tar sig vidare i ”tävlingen” Årets Företagare. (mer…)

Cimpress i nytt förvärv – lägger till tryck på tyg och 3D-print till sin plattform

Cimpress förvärvar modeföretaget Vida & Co som producerar kläder, assessorer, smycken och heminredningsprodukter (mer…)