Logga in

NI Solutions söker Servicetekniker/ produktspecialist storformat

12 april, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

NI Solutions arbetar med att tillhandahålla smarta verktyg och effektivisera mediaproduktionen hos kunder över hela Norden. Nu behöver vi ytterligare en servicetekniker/produktspecialist.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter blir att installera, reparera och kalibrera storformatskrivare och tillhörande mjukvara på plats ute hos kund. Du kommer också att arbeta med bl.a. färgstyrningsmjukvaror, workflowsystem och rippar. Bland dina kunder finns allt från små fotohandlare och reklambyråer till stora tryckerier och produktionsmiljöer inom den grafiska branschen.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med kunder i Mälardalsregionen men hela Norden ingår i ditt arbetsområde. Du får räkna med övernattningar då och då samt en del tid i bilen. En växande andel jobb kan göras på distans.

Förkunskaper och personliga egenskaper

Din yrkesmässiga bakgrund tror vi är inom teknik och IT. Gärna inom något mediaproducerande företag. Meriterande är också om du har kunskaper inom storformatsskrivare, provtryckssystem, nätverk, datalagring, operativsystem och/eller arbetsflöden. Men – vi fäster större vikt vid att få in rätt person än förkunskaper. Vi kan tillhandahålla all utbildning som du behöver för tjänsten, antingen i egen regi eller via våra leverantörer.

Mycket goda kunskaper i engelska och B-körkort är ett absolut krav. Det viktigaste av allt är dock ett brinnande intresse för ny teknik och en vilja att ständigt lära sig nya saker. Hos oss är kundnöjdhet vår högsta prioritet och vi vilar inte förrän produktionen rullar smidigt hos våra kunder.

På huvudkontoret i Nacka finns merparten av dina kollegor men du har också kollegor i övriga Sverige och Norden. Du samarbetar nära med våra övriga produktspecialister, key-account managers och återförsäljare.

Vi kommer att trivas med dig därför att du är en driven person med nyfikenhet, serviceanda och ett mycket stort tekniskt intresse. Du är kreativ, har hög arbetsmoral och trivs bäst när du arbetar i en verksamhet under ständig utveckling.

Du kommer att trivas med oss därför att vi är ett familjärt företag med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med internationella kontakter med leverantörer, kunder och kollegor. Vi är ett företag som vill bryta ny mark och det märks i vår företagskultur. Engagemang och sunt förnuft är egenskaper som vi värderar högt på Network Innovation.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Lundgren på telefon 0709-347722 eller e-post magnus.lundgren@nisolutions.se. Din ansökan skickar du så snart som möjligt till jobb@nisolutions.se då urval kan ske löpande.

Om Network Innovation AB:

Med kunskap och service erbjuder Network Innovation innovativa produkter och lösningar till återförsäljare och mediaproducenter i hela Norden. Företaget är indelat i två avdelningar: NI Solutions och NI Premium Brands.

NI Solutions – vi säkrar din mediaproduktion

NI Solutions erbjuder lösningar och konsulttjänster för kund- och kvalitetsfokuserade organisationer som söker hög effektivitet i sin mediaproduktion. Fokusområdena är effektivisering, varumärkeskontroll, färgstyrning, storformatsproduktion, fotoloabbproduktion och konsulttjänster. NI Solutions riktar sig bl.a. till marknadsavdelningar, produktionsbolag, reklambyråer, tidningar, förlag, tryckerier, prepressföretag och skyltföretag. Lösningarna erbjuds via auktoriserade återförsäljare eller direkt från NI Solutions.

NI Premium Brands – din personliga kunskapsdistributör

NI Premium Brands är en värdeadderande distributör med ett nätverk av återförsäljare i hela Norden. Fokus ligger på försäljning och marknadsföring av innovativa produkter med starka varumärken. Typiska användargrupper är fotografer, mediaproducenter och kreativa entusiaster. Vi representerar ett tjugotal leverantörer, varav många ledande inom sina segment. Bland de större märks Eizo, Wacom, Epson, Sony, Griffin Technology, Enfocus, X-rite, Extensis och Archiware. Produkterna säljs via återförsäljare.

 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Addbrand investerar – först i Skandinavien med den nya utrustningen

Addbrand, före detta Kuvertteamet, investerar i ny utrustning från HP.

Print hjälpte Oatly ta över Stockholms Centralstation

Men hjälp av printade produkter ”ägde” Oatly Stockholms central under en vecka i maj. (Bilder: Havelle)

Printade produkter stod i fokus när Oatly under en vecka i maj helt tog över Stockholm Centralstation. (mer…)

Nyckelringar, shotglasbrickor och huvuddockor – allt produktmedia, allt 3D-utskrivet

Företaget har skaffat 200 stycken 3D-skrivare på bara två år.

Ett företag i Brooklyn använder 3D-print för att producera unika produkter för marknadsföring. Med över 200 3D-skrivare och stora produktmediaföretag som kunder har de snabbt blivit en betydande aktör i branschen.

Ny utrustning effektiviserar arbetet medan personalen fokuserar på helhetslösningar

Jennie Åndberg (Franchisetagare), Annelie Jonsson (produktion) och Jimmie Humby (produktion) ej närvarande är kollegan Roxana Guillén som jobbar med sälj.

“Det ska räcka med ett ställe för kunden att vända sig till”, säger Jennie Åndberg på Nyköpings Kopiering. (mer…)

Facebook satsar offline – lanserar magasin med svensk på omslaget

(Bilder: Juan Señor, INNOVATION Media Consulting)

En dag för inte så länge sedan stod det ett nytt magasin i business class-loungen på Heathrow, det visar sig att det är Facebook som står bakom publikationen.

Hoff köper produktionsbyrå

Byrågruppen House of Friends (Hoff) förvärvar produktionsbyrån Blomquist & Co.

PÅ Media investerar i fullmatad digitalpress – för alla som vill sticka ut med sina trycksaker

PÅ Media i Stockholm investerar i en ny HP Indigo 5900. Pressen är utrustad med alla tillbehör som går att köpa. (mer…)

Norrlands Guld trycker tweets i skummet på ölen

Ölskummet ska användas som mediakanal för att få människor att lägga ner mobiltelefonen under matchen.

Snart kan du prata med tryckpressen – Xerox lanserar röststyrning

Hur många exemplar behöver du? Berätta för Gabi, så fixar hon det.