Logga in

NI Solutions söker Produktspecialist

12 april, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

NI Solutions arbetar med att tillhandahålla smarta verktyg och effektivisera mediaproduktionen hos kunder över hela Norden. Nu behöver vi förstärka vår avdelning med en produktspecialist.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter blir att installera, underhålla och utbilda på olika mjukvarulösningar för mediaproduktion. Mjukvarorna hanterar allt från Media Asset Management till arbetsflöden, online-editering av dokument, färgstyrning och crossmedia. Du kommer också att arbeta med installation och utbildning på storformatsskrivare med tillhörande arbetsflöden. Bland dina kunder finns allt från större företags marknadsavdelningar till reklambyråer, prepressföretag, förlag, tryckerier och andra aktörer inom mediabranschen.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med kunder i Mälardalsregionen men hela Norden ingår i ditt arbetsområde. Du får räkna med övernattningar då och då samt en del tid i bilen. En växande andel jobb kan göras på distans.

Förkunskaper och personliga egenskaper

Din yrkesmässiga bakgrund tror vi är inom teknik och IT. Gärna inom något mediaproducerande företag. Meriterande är om du har kunskaper inom nätverk, datalagring, operativsystem, arbetsflöden och web2print (eller annan on-line editeringsmjukvara). Kunskaper om webbutveckling, programmering, Adobes mjukvaror och inom färgstyrning är också meriterande. Men – vi fäster större vikt vid att få in rätt person än förkunskaper. Vi kan tillhandahålla all utbildning som du behöver för tjänsten, antingen i egen regi eller via våra leverantörer.

Mycket goda kunskaper i engelska och B-körkort är ett absolut krav. Det viktigaste av allt är dock ett brinnande intresse för ny teknik och en vilja att ständigt lära sig nya saker. Hos oss är kundnöjdhet vår högsta prioritet och vi vilar inte förrän produktionen rullar smidigt hos våra kunder.

På huvudkontoret i Nacka finns merparten av dina kollegor men du har också kollegor i övriga Sverige och Norden. Du samarbetar nära med våra övriga produktspecialister, key-account managers och återförsäljare.

Vi kommer att trivas med dig därför att du är en driven person med nyfikenhet, serviceanda och ett mycket stort tekniskt intresse. Du är kreativ, har hög arbetsmoral och trivs bäst när du arbetar i en verksamhet under ständig utveckling.

Du kommer att trivas med oss därför att vi är ett familjärt företag med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med internationella kontakter med leverantörer, kunder och kollegor. Vi är ett företag som vill bryta ny mark och det märks i vår företagskultur. Engagemang och sunt förnuft är egenskaper som vi värderar högt på Network Innovation.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Lundgren på telefon 0709-347722 eller e-post magnus.lundgren@nisolutions.se. Din ansökan skickar du så snart som möjligt till jobb@nisolutions.se då urval kan ske löpande.

Om Network Innovation AB:

Med kunskap och service erbjuder Network Innovation innovativa produkter och lösningar till återförsäljare och mediaproducenter i hela Norden. Företaget är indelat i två avdelningar: NI Solutions och NI Premium Brands.

NI Solutions – vi säkrar din mediaproduktion

NI Solutions erbjuder lösningar och konsulttjänster för kund- och kvalitetsfokuserade organisationer som söker hög effektivitet i sin mediaproduktion. Fokusområdena är effektivisering, varumärkeskontroll, färgstyrning, storformatsproduktion, fotoloabbproduktion och konsulttjänster. NI Solutions riktar sig bl.a. till marknadsavdelningar, produktionsbolag, reklambyråer, tidningar, förlag, tryckerier, prepressföretag och skyltföretag. Lösningarna erbjuds via auktoriserade återförsäljare eller direkt från NI Solutions.

NI Premium Brands – din personliga kunskapsdistributör

NI Premium Brands är en värdeadderande distributör med ett nätverk av återförsäljare i hela Norden. Fokus ligger på försäljning och marknadsföring av innovativa produkter med starka varumärken. Typiska användargrupper är fotografer, mediaproducenter och kreativa entusiaster. Vi representerar ett tjugotal leverantörer, varav många ledande inom sina segment. Bland de större märks Eizo, Wacom, Epson, Sony, Griffin Technology, Enfocus, X-rite, Extensis och Archiware. Produkterna säljs via återförsäljare.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Billes utses till åretas företagare i sin kommun

Niklas och Fredrik Bille tar emot utmärkelsen Årets Företagare i Mölndals kommun.

Billes tryckeri i Göteborg drivs av bröderna Niklas och Fredrik Bille – den 19 april utsågs de till årets företagare i Mölndals kommun där de verkar. (mer…)

Elanders varslar 70 – avvecklar offset helt i Sverige

Elanders huvudkontor i Mölnlycke.

Elanders varslar 70 personer när man flyttar stora delar av verksamheten från Mölnlycke till Borås.

Mcdonalds ska skrota plastsugrör och byta till papper

Mcdonalds i Storbritannien ska byta ut sina plastsugrör och ersätta dem med sugrör av nedbrytbart papper. (mer…)

VD-byte på Antalis

Håkan Askenberger blir ny vd för Antalis. (Bild: Antalis)

Lars Löfgren lämnade plötsligt sin roll som vd för Antalis för några veckor sedan och nu står det klart att Håkan Askenberger, idag logistikansvarig för Norden och Baltikum, tar över som vd. (mer…)

Rikstäckande skylt- och profilkedja säljer för närmare en kvarts miljard

På sin webb visar 4Sign upp sitt breda utbud och rikstäckande service. (Bilder: från 4sign.se)

Kedjan 4Sign som producerar och levererar ”profilering” till sina kunder i Sverige och Norge omsätter nära en kvarts miljard kronor. Branschkoll har gjort en ekonomisk sammanställning av kedjans medlemmar.

Renovering pågår: Big Image har klätt in hela Grand Hotel

Big Image har klätt in Grand Hotel i Stockholm under pågående fasadrenovering – med en 2.000 kvadratmeter stor bild som visar hur det kommer att se ut när allt är klart. (mer…)

Nytt alternativ till QR-koden – lagrar information i text

En ny krypteringsteknik kan lagra information direkt i typsnittet på fysiska utskrifter – som kan läsas av på samma sätt som en QR-kod. (mer…)

Investerar i förädlingsutrustning – vill sälja kapacitet till andra tryckerier

Karl-Åke Ilberg, vd Scandipac tillsammans med operatören Arnie Ilberg framför nyinvesterngen Scodix Ultra Pro med Scodix Foil.

Scandipac, som tillhör bildförlaget Pictura och producerar gratulationskort för den svenska, norska och danska marknaden, har investerat i en Scodix Ultra Pro inklusive Scodix Foil för efterbehandling med partiellt lack samt foliering. (mer…)

Print Next: ”Du måste använda ny kunskap”

Grafkoms Ulf Sunnberg hjälper deltagarna på Print Next att konkretisera ny kunskap att bli nya möjligheter.

När Print Next går av stapeln den 25-26 april så kommer deltagarna få lära sig ett nyttigt verktyg för att enkelt anpassa föreläsarnas insikter till sin egen verksamhet. (mer…)