Logga in

Menigo söker Art director

08 maj, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Har du erfarenhet av att arbeta som Art director? Vi söker dig som älskar mat, trivs i en dynamisk omgivning och vill vara med och utveckla en av Sveriges ledande matleverantörer.

Din roll

I rollen som Art director blir du en del av Menigos Inhousebyrå där du ansvarar för företagets grafiska profil, både utifrån ett taktiskt och ett operativt perspektiv.

Arbetet innebär att du tillsammans med marknadsansvarig projektledare/webredaktör/kommunikatör skapar planer för marknads- och kommunikationsmaterial till olika delar av organisationen. Tillsammans med kollegorna på marknad producerar du marknads- och kommunikationsmaterial som bidrar till att Menigo når sina affärsmål, samt utvecklar processer och rutiner för att underlätta/utveckla arbetet.

Du kommer vidare ansvara för efterlevnaden av Menigos grafiska profil, och delta i utvecklingen av den i alla olika delar av företaget. I din roll som Art Director rapporterar du till chefen för Produktion & event.

Din roll innebär många kontaktytor och för att lyckas i tjänsten är det avgörande att du har förmåga att bygga och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Vem är du?

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att som Art Director i ett B2B-företag. Du har i grunden en relevant akademisk utbildning. Du tycker att det är spännande att lära nytt, och har erfarenhet av att arbeta i olika verktyg för rörliga format, adobe suiten och CMS likväl som In design.

Vi söker dig som har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du besitter en förståelse för vad som behöver prioriteras. Som person är du positiv och värdesätter ett inkluderande arbetsklimat och ser samarbete som avgörande för att nå resultat. Vidare är du van att arbeta proaktivt och har en konceptuell förmåga som hjälper dig att översätta övergripande mål till konkreta aktiviteter och handlingar.

Slutligen tror vi att du har ett genuint engagemang för mat och dryck, vilket utgör kärnan i Menigos verksamhet.

Vi erbjuder

Menigo är på en spännande utvecklingsresa där vi tagit fram en ny strategisk inriktning för företaget samtidigt som vi påbörjar resan med att bli en tydligare del av en global koncern. Du får en möjlighet att vara med och bidra till att visualisera den nya strategiska inriktningen och stärka Menigo på marknaden.

Vi uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. På Menigo ser vi mångfald som en förutsättning för hållbar utveckling. Hos oss omfattas alla av friskvårdsbidrag samt kollektivavtal med tjänstepension. Vårt intresse och arbete kretsar kring mat och som anställd har du möjligheten att köpa produkter ur vårt egna sortiment.

Vårt huvudkontor ligger i lokaler i Stockholm Globen, där vi har tillgång till ett brett utbud av restauranger samt bra parkerings- och kommunikationsmöjligheter.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Addbrand investerar – först i Skandinavien med den nya utrustningen

Addbrand, före detta Kuvertteamet, investerar i ny utrustning från HP.

Print hjälpte Oatly ta över Stockholms Centralstation

Men hjälp av printade produkter ”ägde” Oatly Stockholms central under en vecka i maj. (Bilder: Havelle)

Printade produkter stod i fokus när Oatly under en vecka i maj helt tog över Stockholm Centralstation. (mer…)

Nyckelringar, shotglasbrickor och huvuddockor – allt produktmedia, allt 3D-utskrivet

Företaget har skaffat 200 stycken 3D-skrivare på bara två år.

Ett företag i Brooklyn använder 3D-print för att producera unika produkter för marknadsföring. Med över 200 3D-skrivare och stora produktmediaföretag som kunder har de snabbt blivit en betydande aktör i branschen.

Ny utrustning effektiviserar arbetet medan personalen fokuserar på helhetslösningar

Jennie Åndberg (Franchisetagare), Annelie Jonsson (produktion) och Jimmie Humby (produktion) ej närvarande är kollegan Roxana Guillén som jobbar med sälj.

“Det ska räcka med ett ställe för kunden att vända sig till”, säger Jennie Åndberg på Nyköpings Kopiering. (mer…)

Facebook satsar offline – lanserar magasin med svensk på omslaget

(Bilder: Juan Señor, INNOVATION Media Consulting)

En dag för inte så länge sedan stod det ett nytt magasin i business class-loungen på Heathrow, det visar sig att det är Facebook som står bakom publikationen.

Hoff köper produktionsbyrå

Byrågruppen House of Friends (Hoff) förvärvar produktionsbyrån Blomquist & Co.

PÅ Media investerar i fullmatad digitalpress – för alla som vill sticka ut med sina trycksaker

PÅ Media i Stockholm investerar i en ny HP Indigo 5900. Pressen är utrustad med alla tillbehör som går att köpa. (mer…)

Norrlands Guld trycker tweets i skummet på ölen

Ölskummet ska användas som mediakanal för att få människor att lägga ner mobiltelefonen under matchen.

Snart kan du prata med tryckpressen – Xerox lanserar röststyrning

Hur många exemplar behöver du? Berätta för Gabi, så fixar hon det.