Logga in

Menigo söker Art director

08 maj, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Har du erfarenhet av att arbeta som Art director? Vi söker dig som älskar mat, trivs i en dynamisk omgivning och vill vara med och utveckla en av Sveriges ledande matleverantörer.

Din roll

I rollen som Art director blir du en del av Menigos Inhousebyrå där du ansvarar för företagets grafiska profil, både utifrån ett taktiskt och ett operativt perspektiv.

Arbetet innebär att du tillsammans med marknadsansvarig projektledare/webredaktör/kommunikatör skapar planer för marknads- och kommunikationsmaterial till olika delar av organisationen. Tillsammans med kollegorna på marknad producerar du marknads- och kommunikationsmaterial som bidrar till att Menigo når sina affärsmål, samt utvecklar processer och rutiner för att underlätta/utveckla arbetet.

Du kommer vidare ansvara för efterlevnaden av Menigos grafiska profil, och delta i utvecklingen av den i alla olika delar av företaget. I din roll som Art Director rapporterar du till chefen för Produktion & event.

Din roll innebär många kontaktytor och för att lyckas i tjänsten är det avgörande att du har förmåga att bygga och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Vem är du?

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att som Art Director i ett B2B-företag. Du har i grunden en relevant akademisk utbildning. Du tycker att det är spännande att lära nytt, och har erfarenhet av att arbeta i olika verktyg för rörliga format, adobe suiten och CMS likväl som In design.

Vi söker dig som har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du besitter en förståelse för vad som behöver prioriteras. Som person är du positiv och värdesätter ett inkluderande arbetsklimat och ser samarbete som avgörande för att nå resultat. Vidare är du van att arbeta proaktivt och har en konceptuell förmåga som hjälper dig att översätta övergripande mål till konkreta aktiviteter och handlingar.

Slutligen tror vi att du har ett genuint engagemang för mat och dryck, vilket utgör kärnan i Menigos verksamhet.

Vi erbjuder

Menigo är på en spännande utvecklingsresa där vi tagit fram en ny strategisk inriktning för företaget samtidigt som vi påbörjar resan med att bli en tydligare del av en global koncern. Du får en möjlighet att vara med och bidra till att visualisera den nya strategiska inriktningen och stärka Menigo på marknaden.

Vi uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. På Menigo ser vi mångfald som en förutsättning för hållbar utveckling. Hos oss omfattas alla av friskvårdsbidrag samt kollektivavtal med tjänstepension. Vårt intresse och arbete kretsar kring mat och som anställd har du möjligheten att köpa produkter ur vårt egna sortiment.

Vårt huvudkontor ligger i lokaler i Stockholm Globen, där vi har tillgång till ett brett utbud av restauranger samt bra parkerings- och kommunikationsmöjligheter.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Onlinetryckeri till börsen redan i höst – kan ta in 2,5 miljarder i kaptial

Ryktena om börsnoteringen kommer från två personer med nära inblick i bolaget.

Googleprofil investerar i plattform för förmedling av trycksaker och profilprodukter

En tjänst som förmedlar trycksaker har nyligen gjort en investeringsrunda och bland annat fått en Googleprofil att investera.

Xerox och Fujifilm – affären avblåst

Det blir ingen affär mellan Xerox och Fujifilm. (mer…)

Tryckerikoncern etablerar sig på västkusten

Fyra av tio känner till GDPR – många kommer använda sig av sina nya rättigheter

Fyra av tio svenskar känner till att GDPR träder i kraft den 25 maj (mer…)

170 varslas när Crane flyttar sedeltrycket från Tumba till Malta

Maltas Premiärminister invigde det nya tryckeriet på Malta tidigare i år. (Bild: Crane)

Crane lägger ner sedeltryckeriet i Tuba och flyttar produktionen till den nybyggda anläggningen på Malta.

Kuvertteamet byter namn

Under 2017 förvärvade Kuvertteamet pappersgrossisten Turnex, nu slår de ihop verksamheterna under ett gemensamt namn. (mer…)

Danagårdlitho är Elanders offsetpartner – investerar 25 miljoner i offset

Mattias Olofsson, vd för Elanders Sverige i den nya logistikanläggningen i Borås. Och Peter Hjelm på Danagårdlitho. (Bilder: Elanders, Danagårdlitho)

Danagårdlitho är Elanders partner inom offsettryck. Man ingår ett långsiktigt samarbetsavtal där Elanders även blir minoritetsägare i Danagårdlitho. (mer…)

T-shirtjätte flyttar upp på väggarna

Spreadshirt, företaget som hjälper vem som helst att sälja produkter med sitt eget tryck på, har lanserat en helt ny tjänst för tryck av affischer.