Logga in

Lesley Cosmetics söker Grafisk formgivare

22 maj, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Lesley Cosmetics AB är exklusiv, auktoriserad distributör för Mary Kay Inc. – ett av världens ledande hudvårds- och kosmetikföretag med globalt huvudkontor i Dallas, TX. Företaget grundades 1963 och har sedan dess erbjudit kvinnor över hela världen en unik fristående karriärmöjlighet. Lesley Cosmetics AB startades i Sverige 1992 och har sitt huvudkontor och lager i Mölndal. Produkterna säljs via direktförsäljning i Sverige, Norge och Finland.

Arbetsbeskrivning 

Som grafisk formgivare hos oss kommer du att arbeta med produktion av trycksaker såsom broschyrer, tidningar, kataloger, e-kataloger, skyltar, förpackningar, utbildnings- och eventmaterial. Du arbetar med bilder och fotoredigering samt hanterar översatta texter i layout. Inför tryck har du kontakt med tryckeri och levererar rätt tryckmaterial, format samt säkrar korrekta färger. Det här är en bred tjänst där du får möjligheten att arbeta högt och lågt.

Marknadsavdelningen består av 9 personer, i rollerna Grafisk formgivare, Art director, Copy writer och Webdesigner. Teamet som du ingår i tar fram all form av kommunikativt material till våra hudvårdskonsulter.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet som grafisk formgivare, med fördel från inhouseavdelning eller reklambyrå. Du kan hantera flersidiga trycksaker och har förståelse för produktion i både print och digitalt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att skapa logos, årsteman och event. Givetvis är du en van användare av InDesign, Photoshop och Illustrator samt har känsla för färg och form. Du har relevant utbildning inom grafisk formgivning eller motsvarande yrkeserfarenhet.  Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För dig är service en självklarhet och du har ett starkt engagemang för ditt arbete. Du tycker om ett högt arbetstempo, är duktig på att hålla deadlines och drivs av att leverera resultat. Vidare har du en positiv attityd med ett prestigelöst sätt och är van att ta i där det behövs. Du är självgående och har lätt för att samarbeta med andra.

Vad erbjuder Lesley Cosmetics dig?

Hos oss på Lesley erbjuds du att arbeta i ett familjeföretag med högt tempo och engagemang. Du kommer att ingå i ett marknadsteam där samarbete och delaktighet är av största vikt. Vi sitter i fina lokaler i Mölndal och erbjuder även kollektivavtal med bra förmåner.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Gigantprint blir danskt – Stibo ska bli en ”grafisk supermarknad”

Sören Henriksen, ansvarig för Stibo Complete som förvärvar svenska Gigantprint.

Danska Stibo köper svenska Gigantprint. (mer…)

Åtta.45 förvärvar i Sundsvall

Åtta.45 gör sitt andra förvärv i Sundsvall när man tar över Kaltes Grafiska. (mer…)

Strålfors lanserar 3d-printtjänst inom B2B

Postnord Strålfors nya 3D-printportal på 3d.postnordstralfors.com.

Postnord Strålfors tar nästa steg i sin satsning på 3d-print. (mer…)

Nytt team ska leda Horizon i Europa

Teamet på Horizon i Tyskland framför huvudkontoret i Quickborn. (Bild: Horizon)

Ett nytt team ska leda Horizon i Europa. Med en blandning av nya unga ledare och personer med lång erfarenhet från bolaget ska man i ”synnerhet stärka verksamheten i de tysktalande länderna och i Norden”. (mer…)

Loreal-profil använder pappersflaskor till nytt varumärke

Shane Wolf är Loreals globala chef för varumärkena Redken, Pureology och Mizani, och i hans nystartade projekt som fått namnet Seed Phytonutrients fokuserar han på småskalig och organisk odling och hållbarhet.  (mer…)

Eson Pac investerar i digitaltryck av förpackningar

Eson Pac, som är stor leverantör av förpackningar till läkemedelsindustrin, investerar i en HP Indigo 30000 i B2-format för att utveckla sitt ”on demand-koncept”. (mer…)

Digital spegel lockar kunder till H&M – skapar egna tidningsomslag

Här skapar de sitt eget fiktiva omslag på H&M magasinet. (Bild: från film på Vimeo)

Besökarna i butiken kan interagera med spegeln bland annat genom att ta selfies och och få modetips.

Komposterbara flaskor på väg mot butikshyllorna

En brittisk forskare har tagit fram en helt nedbrytbar flaska av återvunnet papper som snart kan börja massproduceras.  (mer…)

Ny maskin skräddarsyr lådan efter produkten – on-demand

 

Du matar in ett ark kartong och produktens dimensioner – ut kommer en färdigskuret ark som använder minimalt med material och som är redo att vikas ihop till en box. Maskinen skapar helt nya möjligheter för små e-handlare och företag med ett brett produktsortiment.