Logga in

GigantPrint söker säljare

09 april, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Är du säljaren som drivs av att självständigt driva processen från mötesbokning till avtal? Har du erfarenhet av att sälja kundanpassade lösningar? Kommer du kanske från tryck- eller mediabranschen? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om oss

GigantPrint AB är ett av Skandinaviens ledande storformatstryckerier med verksamheter i såväl Vellinge, Oslo, Stockholm som Norrköping, totalt är vi 74 personer som älskar färg och form.

Som namnet GigantPrint antyder, är våra tryckprodukter stora och syns bland annat i butiksinredningar, på fasader och mässor. Möjligheterna för anpassning efter kundernas behov är nästan oändliga och vi är oerhört stolta över detta.

Efter snart 20 år på marknaden har vi skapat en stark ställning inom vårt segment och för att nå våra kommande mål behöver vi utöka teamet i Stockholm med ytterligare en säljare. För att du ska lyckas i rollen som vår nya Stockholmssäljare, har du duktiga medarbetare till din hjälp samt ett aktivt säljstöd.

Vi söker

Du har flerårig erfarenhet som säljare och gillar att generera affärer genom att boka dina egna möten. Efter införsäljning tycker du om att lämna över detaljerna kring produkten till dina kollegor för att ägna dig åt att boka ditt nästa kundmöte.

Erfarenhet av icke-standardiserade/komplexa produkter är mycket meriterande. Vi ser gärna att du har upparbetade kontaktytor in på marknadsavdelningar, reklambyråer, mässbolag och eventbolag. Du har därför sannolikt arbetat flera år inom tryckeribranschen eller mediabranschen som säljare med goda resultat.

Som person är du initiativtagande, självgående, serviceminded och motiveras av ett högt tempo.

Du har minst gymnasieutbildning och gärna någon form av eftergymnasial säljutbildning.

Svenska behärskar du flytande i tal och skrift, du är van vid Office-paketet som arbetsverktyg och har B-körkort.

Vi erbjuder

  • Konkurrensmässig lön
  • Tjänstebil
  • Kollektivavtal
  • Frihet under ansvar

Villkor

Tjänsten är ny i organisationen, tills vidare på heltid (startar med provanställning). Ditt distrikt omfattar Stockholm med omnejd norrut, med få övernattningar per år.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

VD-byte på Antalis

Håkan Askenberger blir ny vd för Antalis. (Bild: Antalis)

Lars Löfgren lämnade plötsligt sin roll som vd för Antalis för några veckor sedan och nu står det klart att Håkan Askenberger, idag logistikansvarig för Norden och Baltikum, tar över som vd. (mer…)

Rikstäckande skylt- och profilkedja säljer för närmare en kvarts miljard

På sin webb visar 4Sign upp sitt breda utbud och rikstäckande service. (Bilder: från 4sign.se)

Kedjan 4Sign som producerar och levererar ”profilering” till sina kunder i Sverige och Norge omsätter nära en kvarts miljard kronor. Branschkoll har gjort en ekonomisk sammanställning av kedjans medlemmar.

Renovering pågår: Big Image har klätt in hela Grand Hotel

Big Image har klätt in Grand Hotel i Stockholm under pågående fasadrenovering – med en 2.000 kvadratmeter stor bild som visar hur det kommer att se ut när allt är klart. (mer…)

Nytt alternativ till QR-koden – lagrar information i text

En ny krypteringsteknik kan lagra information direkt i typsnittet på fysiska utskrifter – som kan läsas av på samma sätt som en QR-kod. (mer…)

Investerar i förädlingsutrustning – vill sälja kapacitet till andra tryckerier

Karl-Åke Ilberg, vd Scandipac tillsammans med operatören Arnie Ilberg framför nyinvesterngen Scodix Ultra Pro med Scodix Foil.

Scandipac, som tillhör bildförlaget Pictura och producerar gratulationskort för den svenska, norska och danska marknaden, har investerat i en Scodix Ultra Pro inklusive Scodix Foil för efterbehandling med partiellt lack samt foliering. (mer…)

Print Next: ”Du måste använda ny kunskap”

Grafkoms Ulf Sunnberg hjälper deltagarna på Print Next att konkretisera ny kunskap att bli nya möjligheter.

När Print Next går av stapeln den 25-26 april så kommer deltagarna få lära sig ett nyttigt verktyg för att enkelt anpassa föreläsarnas insikter till sin egen verksamhet. (mer…)

Europeiska tryckerijättar satsar allt mer på produktmedia

Tre stora onlinetryckerier med kunder över hela Europa har den senaste tiden allt mer börjat lyfta sitt sortiment av produktmedia.

Barnboksutgivningen fortsatt uppåt – bilderböcker ökar mest

 

Källa: Svenska Barnboksinstitutet

Barnboksutgivningen i Sverige har ökat kraftigt de senaste 15 åren och tagit kraftig fart de senaste åren. 2017 gavs över 2,5 tusen barnböcker ut. Här är de största förlagen.

Onlinetryckeri starta mediabolag – ”det är ett logiskt steg”

Flyeralarm, det näst största onlinetryckeriet i Tyskland, startar mediabolaget Flyeralarm Media som ska producera innehåll till bland annat tidningar. Första uppdraget är redan genomfört – att producera en 132-sidig tidning för EM i friidrott som går i Berlin i augusti.