Logga in

Exakta Decision söker utvecklare

07 december, 2017 | Av: Branschkoll | Dela:

Brinner du för allt som rör data? Har du ett intresse för ny teknik? Har du 1-3 års erfarenhet av olika beslutsstödslösningar där algoritmer, artificiell intelligens och maskininlärning varit en del av lösningen? Har du mycket entusiasm och energi och vill underlätta för våra kunders vardag? Trivs du dessutom med att jobba i ett företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Då ska du höra av dig till oss på Exakta Decision!

Om Exakta Decision
Exakta Decision hjälper sina kunder att effektivisera deras marknadsaktiviteter, datadrivet och automatiserat, baserat på insikt från deras kunders köpbeteende. Vi utvecklar och marknadsför paketerade analystjänster baserade på algoritmer, scoringmodeller och artificiell intelligens.

Vi ingår i Exakta Group som har ett erbjudande inom produktion och distribution av kommunikation. Exakta Group har idag en omsättning på 500 MSEK och är 250 anställda. Våra kunder är både stora globala koncerner likväl som mindre bolag.

Om tjänsten
Som utvecklare på Exakta Decision kommer du att arbeta med utveckling av våra paketerade analystjänster. Vår lösning är utvecklad på Microsofts beslutsstödsplattform.

Du motiveras av att överträffa kundernas förväntningar. Du har naturligtvis förmågan att skapa goda relationer och förtroenden. Din inställning är avgörande – här letar vi efter en person med mycket entusiasm och energi som på ett ödmjukt sätt kan underlätta våra kunders utmaningar.

Placeringsort är Malmö.

Vi söker dig som
Har ett brinnande intresse för teknik, utveckling och 1-3 års erfarenhet av beslutsstödslösningar där maskininlärning, algoritmer och artificiell intelligens har varit en del av lösningen.

Du är analytisk och tekniskt driven. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utveckling i neurala nätverk, algoritmer, maskininlärning, artificiell intelligens och databasmodellering. Har du dessutom erfarenhet från API integrationer, R, Python, MS Azure och MS Power BI är det meriterande.

Du har en akademisk examen, gärna civilingenjör eller systemvetare.

Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Varför Exakta Decision?
På Exakta Decision får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag. Ett spännande erbjudande helt rätt i tiden.

Exakta Group har god lönsamhet och stark ägarstruktur. För att trivas med tjänsten och hos Exakta Decision behöver du vara en lagspelare med hög social kompetens. Du behöver vara serviceinriktad och ha ett genuint intresse för teknik. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Vill du bli en av oss? Vänta inte – ansök nu!
Känner du att detta låter som en intressant utmaning? Vill du vara med och utveckla Exakta Decision till nya höjder? – skicka då ditt CV samt en kort beskrivning av dig själv till johan.leveen@exakta.se. Ansökningar behandlas löpande.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Elanders satsning på logistik – hyr 14.500 kvm i Borås

Elanders Sverige hyr en logistikbyggnad på 14.500 kvadratmeter i Viared utanför Borås.

Walmart lanserar webbshop för produktmedia

Det amerikanska jättebolaget Walmart har startat en webbshop för produktmedia. 

Pantone släpper årets färg: Ultraviolett

Dramatisk, provokativ och tankfull, så beskriver Pantone årets färg.

(mer…)

”Hållbarhet är framtidens starkaste konkurrensfördel” – De har satt målet att bli bäst i branschen

Sofia Brax (mitten) ska hjälpa Olsson & Co att bli bäst på hållbarhet. Tomas Olsson, vd och grundare av Olsson & Co till höger.(Bild: Olsson & Co)

Olsson & Co, som säljer produktmedia, trycksaker, profilkläder och expomaterial, har målet klart – att bli bäst i branschen på hållbarhet.

CA Andersson köper Printfabriken i Karlskrona

Printfabriken i Karlskrona blir en del av CA Andersson. Enligt ett meddelande behåller man namnet och investerar också i en offsetpress till Karlskrona. (mer…)

Hotar svenska skogsbolag med handelsblockad

70 FSC-certifierade företag från Europa, bland annat tryckerier, kräver i ett öppet brev till regeringen och stora svenska skogsbolag att man slutar avverka skog i Sverige med höga naturvärden. Det ”undergräver FSC:s trovärdighet” skriver man.

Inkish.tv hos Intermail: Ska växa både inom digital och pappersbaserad marknadsföring

Anders Ertmann är vd för Intermail sedan i somras. (Bild: Inkish.tv)

Inkish.tv har besökt Intermails anläggning i Danmark och intervjuat Anders Ertmann som är vd sedan i somras. Nu berättar han om hur man ska växa både inom digital och pappersbaserad marknadsföring.

Branschveteran tar över vd-stolen på Scandbook

Håvard Grjotheim lämnar ordförandeposten i Scandbook – blir koncernchef. (Bild: Inkish.tv)

Håvard Grjotheim blir ny koncernchef i Scandbook från årsskiftet. Han blir också vd för den svenska verksamheten i Falun. (mer…)

Digitaliserad projektledare måste skapa trygghet för kunden

”Trygghet” är en av de största utmaningarna som onlinetryckerierna kämpar med.