Logga in

Dixa söker affärsdriven säljare

12 april, 2017 | Av: Branschkoll | Dela:

Dixa logo webbÄlskar du försäljning och vill vara med och driva utvecklingen av företaget?

Som säljare på Dixa kommer du att erbjuda dina kunder ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera sitt varumärke och budskap i tryck.  Du kommer redan från start tilldelas ansvaret för ett urval av befintliga kunder. Förutom att förvalta och utveckla befintliga kunder så skapar du även nya affärsmöjligheter och bygger nya kundrelationer.  Dina kunder finns inom olika branscher. Du ansvarar för att nå uppsatta mål genom att självständigt driva och utveckla dina kundkontakter.

För att lyckas på Dixa är du en handlingskraftig och affärsdriven säljare med starka ambitioner. Du visar ett stort engagemang och gillar att vara del av en gemenskap där alla strävar mot samma mål. Du är strukturerad i din bearbetningsprocess och bygger din kundstock med långsiktighet och förtroende i botten. Du har en hög servicevilja och bemöter såväl kunder som kollegor med vänlighet och respekt.

Vi söker dig som

  • Älskar att identifiera affärsmöjligheter hos såväl nya som befintliga kunder.
  • Är långsiktig och kvalitétsinriktad i din försäljning.
  • Har förmåga att hitta anpassade lösningar baserat på din kunds specifika behov.
  • Är duktig på att göra behovsanalys i din säljprofil.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att själv påverka din lön.
  • Kvalificerad och konsultativ försäljning.
  • Delaktighet i ett expansivt bolag med fokus på tillväxt.
  • En utvecklande framtid inom bolaget.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har god kännedom om trycksaker, branschvana är starkt meriterande. Du har också antagligen några års erfarenhet av försäljning med dokumenterat goda resultat. Du har gärna byggt upp din egen kundstock som ett resultat av eget prospekteringsarbete. Du är en skicklig förhandlare och duktig kommunikatör, i såväl tal som skrift. Troligtvis har du erfarenhet av att bearbeta företag av olika storlek och inom olika branscher.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast den 20e maj till jobb@dixa.se. Beräknat startdatum 1 augusti 2017.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Live: Inkish.tv sänder Grafkoms nätverksträff

Med start idag 26 april klockan 13 visas Grafkoms nätverksträff via nätet av Inkish. På scenen finns bland annat Adobe, Audi, Universal Robots, Donewell och Resolut.

(mer…)

AM-tryck blir Exakta Creative – investerar och integrerar byrån

AM_Exakta Creative

AM-tryck byter namn till Exakta Creative och integrerar tryckeri- och byråverksamheterna. (Bild: Skärmdump från amtryck.se)

En komplett reklambyrå med fokus på e-handel och ett vasst digitaltryckeri har blivit ett framgångskonceptet för AM-tryck i Hässleholm. (mer…)

Reklammarknaden 2016: Största ökningen på fem år – så här utvecklas de olika kanalerna

Small IRM Stora reklamkakan 2016 och 2015

Årsrapporten från IRM visar att de totala reklaminvesteringarna – inklusive medieköp, investering i marknadsaktiviteter och produktionskostnader – under 2016 uppgick till knappt 74,1 miljarder kronor vilket innebär en ökning på 4,8 procent gentemot 2015.

De hjälper dig öka försäljningen av grafiska tjänster

Grafkom_sales_Saltis

Grafkom samlar i nästa vecka den grafiska branschen för vårens största nätverksträff i Stockholm, lunch-till-lunch, den 26 och 27 april. Ett av flera teman är försäljning med en unik möjlighet att lära sig nya saker inom kundvård, crm, nya digitala verktyg och marknadsföring. (mer…)

Nya krav på miljöinnovation – framtidens trycksaker måste cirkulera i kretsloppet

Vindkraft

Det finns inga hemligheter hur man idag kan producera hundra procent återvinningsbara trycksaker. Men för att nå dit krävs mycket hårt arbete och en vision om hur framtidens grafiska produkter ska produceras och fungera i kretsloppet. Läs mer om pionjärerna och hur du själv kan komma vidare.

Exakta blir huvudägare i Vindspelet

Vindspelet-vid-E4-600x211_2

Vindspelet blir en del av Exakta-koncernen. De nybyggda lokalerna utanför Borås blir fortsatt basen för verksamheten.

Malmöbaserade Exakta förvärvar 51 procent av aktierna i Vindspelet. Tillsammans med Exaktas verksamhet i Borås bildar man från 2 maj ett gemensamt bolag under namnet Exakta Vindspelet. (mer…)

Nytt kollektivavtal för grafisk bransch ger 6,5 procent löneökning över tre år

Industrifacken presenterade avtalet på en presskonferens idag.

Fack och arbetsgivare har idag tecknat ett nytt treårigt kollektivavtal som ger löneökningar på två procent per år i den grafiska branschen. (mer…)

Sveriges vackraste böcker – Göteborgstryckeriet och Livonia Print dominerar

Här är årets 25 vackraste böcker utsedda av Svensk Bokkonst. (foto: Jens Östman, KB)

Här är årets 25 vackraste böcker 2016 utsedda av Svensk Bokkonst. (foto: Jens Östman, KB)

2016 års vackraste böcker har utsetts av Svensk Bokkonst. Sex av dem är producerade av Göteborgstryckeriet och åtta av Livonia Print i Lettland. Precis som förra året dominerar dessa två tryckerier tävlingen. (mer…)

TMG investerar för högre kvalitet, bättre miljö och kortare ledtider

TMG_LED-UV

Tomas Eklund (vd TMG Sthlm), Jimmy Carlsson (Sales and Technical Support, Ewotech), Mikael Lind (vd TMG Tabergs) och Torbjörn Häll (vd Ewotech). (Bild: TMG)

TMG Sthlm och TMG Tabergs investerar i led-uv-tekniken för kortare ledtider, bättre miljö och högre kvalitet. (mer…)