Logga in

Bona söker Grafisk producent

14 november, 2017 | Av: Branschkoll | Dela:

Bona arbetar sedan 1919 med produkter för behandling av trägolv och är idag ett globalt företag med huvudkontor i Malmö och produktionsenheter i Sverige, Tyskland, USA och Kina. Vi är aktiva i mer än 80 länder och har dotterbolag i 17 länder. År 2016 var omsättningen över 2 miljarder SEK. Vi lägger ner vår själ i att ta fram det bästa i världens alla trägolv och har ett komplett produktsortiment för trägolvets hela livslängd, från installation till renovering och underhåll. Bona utvecklar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Produkterna marknadsförs och säljs till såväl hantverkare och trägolvstillverkare som direkt till konsument. Genom innovation, professionalism, engagemang och respekt bygger vi vårt samarbete med partners, kunder och medarbetare. Bona har ett starkt miljöfokus och är ett ISO 9001- och 14001-certifierat företag. Läs mer på www.bona.com (http://www.bona.com/).

Då Bona ständigt utvecklar nya affärsområden och nu befinner sig i en expansiv fas förstärker man sin organisation med en heltidstjänst som grafisk producent med placering på koncernens huvudkontor i Malmö.

Du kommer att arbeta med och ansvara för att utveckla Bonas bildbank för såväl intern som extern kommunikation, både gentemot B2B och B2C. Utifrån Bonas grafiska manual arbetar du med att ta fram och anpassa bildmaterial för t. ex. förpackningsdesign, produktblad, produktkataloger, annonser, mässmaterial, butikskampanjer etc. Du kommer även att arbeta mycket digitalt och se över material för hemsidan, nyhetsbrev, banners samt sociala media som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du behöver ha erfarenhet från just digitala medier och känsla för rätt bildval till rätt kanal.

Arbetet är operativt och som grafisk producent arbetar du hands-on med bildhantering som retuschering och friläggning. Du bör även ha en vana av att säkerställa att den grafiska profilen efterleves.

Internt har du kontaktytor som kommunikationsavdelningen, ansvariga för områdena Professional och Product Management och Bonas egna säljbolag i EMEA/APAC.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Grafkom: Digitalisering och kunder i fokus när branschens samlades i Göteborg

Digitalisering i fokus. Nätverket Grafkom samlade total 160 personer från hela den grafiska branschen till en nätverksträff i Göteborg. (mer…)

Exakta förvärvar logistikbolag för trycksaker

Exakta förvärvar Malmöföretaget DR Experten (DRX) och bygger ett fullfillmentbolag med en förväntad omsättning på 30 miljoner kronor.

Avknoppat Stockholmstryckeri byter namn

Verksamheten delades i två under 2016 – nu byter man namn.

Produktmediamässa permanentas i Jönköping

Nordic profile fair har hållits i Jönköping två gånger och det står nu klart att mässan kommer fortsätta hållas där.

Grafkom sänder live från nätverksträff i Göteborg

Grafkom inledde tidigare idag sin stora nätverksträff i Göteborg. Här kan du följa den live via Inkish.tv. (mer…)

Arkitektkopia öppnar 3D-printcenter i Stockholm

Gunnar Duintjer är vd på Arkitektkopia som investerar i ett 3D-printcenter i Stockholm med två nya skrivare.

Arkitektkopia har startat ett eget 3D-printcenter med en investering i två 3D-skrivare från 3D Systems som levereras av Canon. ”Marknaden för 3D-utskrifter har exploderat”. (mer…)

Storbildsbolaget investerar i sublimeringsteknik

Jonas Hellke på Storbildsbolaget investerar i nya sublimeringsmaskiner för tryck främst på tyg.

Storbildsbolaget i Helsingborg meddelar att man investerar i en EFI Vutek Fabrvu 340 och en värmepress från Monti Antonio. (mer…)

Succé för bröllopskort till en miljon hushåll – överväldigande respons

RIX FMs DR-kampanj blev en succé. Tackkortet som skickades till 1 miljon hushåll uppmärksammades av nästan hälften. (mer…)

Göteborgstryckeriet dominerade i Publishingpriset – kraftig ökning av svensktryckta bidrag

Magda Lipka Falck på Designkontoret Silver och Malin Eriksson på Ica tar emot Publishingprisets ”Grand Prix” för rapporten 100 år och framåt som är tryckt av Göteborgstryckeriet. (Bild: Stina Stjernkvist)

Göteborgstryckeriet tryckte hela 12 av de nominerade bidragen i årets upplaga av Publishingpriset inklusive vinnaren av årets Grad Prix – bästa trycksak alla kategorier. (mer…)