Logga in

Antalis söker Innesäljare / Ordermottagare Förpackning

19 september, 2017 | Av: Branschkoll | Dela:

Om jobbet

Innesäljare / Ordermottagning / Kundtjänst / Förpackning / Tryck / Kundservice / Papper

Innesäljare / Ordermottagare till vårt affärsområde Förpackning, Jordbro

Grossistkoncernen Antalis har en självklar tätposition i Europa inom papper, förpackningar. I det svenska dotterbolaget Antalis är vi marknadsledande inom tryckpapper och kontorspapper samtidigt som vi växer kraftigt inom övriga affärsområden.
Under de senaste åren har vi byggt upp vår försäljning inom förpackning och vi tar en allt starkare position på den svenska marknaden.

Egentligen är vi inte överraskade över vår framgång. Vi har en urstark organisation i ryggen i Sverige och dessutom den europeiska koncernens resurser och gedigna kunnande. Vi har dessutom en effektiv och smidig logistikapparat som är mycket svår att överträffa. Vi har ett mycket kompetent säljteam. Sammantaget ger det en styrka som gör det möjligt för oss att erbjuda landets kunder en service och ett sortiment av absolut högsta kvalitet

Vår framgång gör att vi måste förstärka vår organisation med en person som hjälper oss att vässa vår service till kunderna ytterligare. Kort sagt: Vi behöver en affärskoordinator med inriktning på innesälj/ordermottagning.

Den person vi tänker oss i den rollen ska lockas av att vara en viktig del i vår relation med vår kund och kunna samarbeta med fältsäljarna för att kunna lösa kundernas behov. Du skall därför drivas av att ge våra kunder inom området en förstklassig support och service.
Du skall gilla att vara koordinator mellan oss och kunden. Du kommer att arbeta med offerter och rådgivning till våra kunder på våra produkter. Du tar även order vid toppbelastning och följer upp vår försäljning och ser trender i försäljningen. Du bör se dig själv som en förvaltare av nyckelkunder och är därför en person som bygger upp långvariga förtroendefulla relationer. Du måste också ha förståelse för att framgångsrik försäljning är ett teamarbete. God samarbetsförmåga värderas därför högt.

Grunden för hela företagets framgång ligger i en Kundtjänst som har hög servicenivå och tillgänglighet. Därför kommer en väsentlig del av tjänsten vara att bistå Kundtjänst med ordermottagning och övrig kundservice under de tidpunkter då det är toppbelastning. Det är självklart en värdefull merit om du har en gedigen erfarenhet från förpackning, tryckeri eller närliggande branscher.

Du kommer till en organisation där vi ger medarbetarna långtgående ansvar och ett tydligt mandat inom sitt område. Det ger en miljö där det är högt till tak och gott om utrymme för egna initiativ. Vår företagskultur är öppen och informell men samtidigt professionell med hög kompetens inom olika sakområden. Du kommer även att få en gedigen produktutbildning samt löpande säljträning och support för att nå målen.

Tjänsten är placerad på Antalis kontor i Jordbro varför det är en fördel om du bor söder om stan.

Ansöker gör du snarast via www.rubino.se då vi intervjuar löpande. För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930 eller Maria Elénius
070-4915688

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Investerar 10 miljoner euro i finpapperstillverkning

Arctic Papers bruk i Kostrzyn, Polen. (Bild: Arctic Paper)

Arctic Paper investerar i ökad kapaciteten vid bruket i polska Kostrzyn.

Elanders satsning på logistik – hyr 14.500 kvm i Borås

Elanders Sverige hyr en logistikbyggnad på 14.500 kvadratmeter i Viared utanför Borås.

Walmart lanserar webbshop för produktmedia

Det amerikanska jättebolaget Walmart har startat en webbshop för produktmedia. 

Pantone släpper årets färg: Ultraviolett

Dramatisk, provokativ och tankfull, så beskriver Pantone årets färg.

(mer…)

”Hållbarhet är framtidens starkaste konkurrensfördel” – De har satt målet att bli bäst i branschen

Sofia Brax (mitten) ska hjälpa Olsson & Co att bli bäst på hållbarhet. Tomas Olsson, vd och grundare av Olsson & Co till höger.(Bild: Olsson & Co)

Olsson & Co, som säljer produktmedia, trycksaker, profilkläder och expomaterial, har målet klart – att bli bäst i branschen på hållbarhet.

CA Andersson köper Printfabriken i Karlskrona

Printfabriken i Karlskrona blir en del av CA Andersson. Enligt ett meddelande behåller man namnet och investerar också i en offsetpress till Karlskrona. (mer…)

Hotar svenska skogsbolag med handelsblockad

70 FSC-certifierade företag från Europa, bland annat tryckerier, kräver i ett öppet brev till regeringen och stora svenska skogsbolag att man slutar avverka skog i Sverige med höga naturvärden. Det ”undergräver FSC:s trovärdighet” skriver man.

Inkish.tv hos Intermail: Ska växa både inom digital och pappersbaserad marknadsföring

Anders Ertmann är vd för Intermail sedan i somras. (Bild: Inkish.tv)

Inkish.tv har besökt Intermails anläggning i Danmark och intervjuat Anders Ertmann som är vd sedan i somras. Nu berättar han om hur man ska växa både inom digital och pappersbaserad marknadsföring.

Branschveteran tar över vd-stolen på Scandbook

Håvard Grjotheim lämnar ordförandeposten i Scandbook – blir koncernchef. (Bild: Inkish.tv)

Håvard Grjotheim blir ny koncernchef i Scandbook från årsskiftet. Han blir också vd för den svenska verksamheten i Falun. (mer…)