Logga in

Adare söker junior projektledare

17 juli, 2017 | Av: Branschkoll | Dela:

Adare logoVi behöver bli minst en till och letar nu efter en junior projektledare med placering i Stockholm.

Ditt jobb är huvudsakligen att upphandla trycksaker och promotional merchandise med rätt kvalitet, rätt pris och rätt leveranstid åt våra kunder. Du bör ha minst två-tre års erfarenhet av print/produktion och projektledning i den grafiska branchen. Du kommer arbeta tätt tillsammans med uppdragsgivaren hos kunden och dess reklambyråer. Du kommer även arbeta med orderuppföljning, fakturahantering, leverantörskontakter och övrig produktionsadministration.

OBS – Vi letar efter projektledare, inte efter en art director eller grafiker, kunden har både en egen grafisk avdelning och reklambyrå.

För att passa som projektledare hos oss behöver du vara ordningsam, effektiv och hjälpsam.

  • Utbildning: avslutad gymnasieutbildning och gärna någon ytterligare utbildning som är relevant för tjänsten.
  • Erfarenhet av print och/eller promotional merchandise
  • Språkkunskaper: Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Datorvana: Mycket god datorvana och förmåga att sätta sig in i nya administrativa system.

Vi rekryterar löpande. Skicka din ansökan med CV på engelska och personligt brev på svenska till Sara Nylund: sara.nylund@adareinternational.com

Adare är ett engelskt print managementbolag, företaget växer snabbt och har nu verskamhet i över 50 länder. Från våra nordiska kontor i Stockholm, Helsingfors och Oslo hanterar vi trycksaker och promotionmaterial för ett flertal stora internationella kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.

Läs mer om en av orsakerna till att vi rekryterar igen: http://www.adareinternational.net/news/view/adare-international-wins-major-contract-with-coca-cola-european-partners

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

QR-kodens revansch

Nu kan alla Iphone-användare läsa av QR-koder direkt med telefonens kamera. (mer…)

Ineko-koncernen: Nu heter alla bolag Brandfactory

Nya logotypen.

Ineko-koncernen samordnar alla sina varumärken under namnet Brandfactory. De svenska företagen Ineko, Ontime och Strålins byter namn till Brandfactory. Även danska Vangsgaard och Colorgruppen byter ut namnen.

Antalis nya tävling: Vill visa möjligheter med printad inredning

För att uppmärksamma inredningsarkitekter, designers, tryckare och reklamares kreativa förmåga startar Antalis tävlingen Antalis Interior Design Awards. (mer…)

Tryckeri säljer dotterbolag till e-handelskonsult

Vaimo förvärvar företaget Notitium som utvecklats till ett konsultbolag inom hantering och publicering av produktinformation

Grafiska nätverk samarbetar i Göteborg

Fredrik Bille är ordförande i Göteborgs Grafiska Kretsförening som samarbetar med nätverket Grafkom i höst.

Göteborgs Grafiska Kretsföreningen samarbetar med Grafkom med målet att skapa höstens bästa nätverksträff i grafisk bransch. (mer…)

Så levererar UPS trycksaker på en timme

UPS tryckeriverksamhet utmanar med extremt snabba leveranser i samarbete med nystartat logistikbolag. (Bild: från upsstoreprint.com)

Att kunna erbjuda extremt snabba leveranser har länge varit något som företag inom tryckbranschen jobbat med. Men det är en stor utmaning att lyckas.

Grafkom till Göteborg i november – ”det blir höstens största nätverksträff”

Höstens största nätverksträff i den grafiska branschen – Grafkom I/O – börjar ta form. Bland annat har de första fem talarna presenterats och anmälan är nu öppen. (mer…)

H&M och Ikea investerar i bolag som gör textil av skog

Ikea och H&M satsar tillsammans på att skapa textil av råvara från skogen. (Bilder: Ikea, Pixabay och H&M (Foto H&M: Mattias Bardå))

Allt fler gör anspråk på skogen som råvara. Nu har H&M och Ikea backat upp företaget Treetotextile som ska göra miljövänlig textil av trämassa.

Mitsubishi Sverige investerar i eget crossmedia-system

Karl-Thomas Albinsson är CRM-ansvarig på Mitsubishi Motors Sverige. Här med Anders Eriksson på VBS som säljer Directsmile.

Mitsubishi köper Directsmile från VBS. Man vill kommunicera relevant och händelsestyrt i rätt kanal, i rätt tid till rätt person. (mer…)