Logga in

4Sign söker Key Account Manager

16 maj, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

4Signkedjan växer och både vår centrala försäljning och försäljningen på de lokala marknaderna har en kraftig tillväxt. 4Signs uttalade vision är att öka sin närvaro på större och rikstäckande kunder för att bli kundernas förstahandsval vid val av skylt- och profilleverantör. Vi söker därför en driven Key Account Manager som skall jobba med nykundsbearbetning av medelstora och stora kunder i hela Sverige. Är du rätt person så finns en mycket bra möjlighet att vara med och forma din framtid där det på sikt kan innebära ett större ansvar för den som visar sig leva upp till förväntningarna.

Den vi söker skall ha en gedigen och dokumenterad säljerfarenhet. Vi tror att det är en stor fördel om du också är väl insatt i branschen men med det sagt så ser vi hellre att du är hungrig och har en tydlig bild om hur du lyckas med ditt uppdrag snarare än att du är produktexpert i branschen eller sitter fast i gamla tankebanor. Du skall jobba mycket med idéförsäljning och vara en aktiv samtalspartner till potentiella kunder som skall känna att 4Sign verkligen ger dom verksamhetsnytta med våra produkter och att vi gör deras varumärke starkare.

Marknaden är enorm och möjligheterna likaså. Företagens varumärke blir allt viktigare för att sticka ut och behovet att profilera sig på olika sätt kommer öka än mer.Vi skall vara där och driva denna utveckling med vårt kompletta produktutbud, vår professionella organisation, vårt unika rikstäckande nätverk av 4Signare och vår omfattande marknadsföring.

Du skall vara en aktiv och uppsökande KAM. Du kommer inte att ha ett kontor på en speciell plats utan du utgår från ditt hemmakontor och du är sannolikt på resande fot merparten av din arbetstid. Du kommer att jobba enskilt med bearbetning av kunder men du kommer också att jobba tillsammans med lokala säljare hos 4Signaren på de orter där vi finns representerade. Därför är det viktigt att du känner att det är kul att samarbeta med kollegor och att ni prestigelöst kan jobba tillsammans mot ett gemensamt mål.

Du kommer att mätas på resultat, och premieras därefter! Vi söker efter marknadens vassaste KAM och vi har också förväntningar på att denne skall leverera resultat. Med resultat menar vi resultat både på kort och lång sikt. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer som ger frukt både till kunderna och till 4Sign, många år framöver. Du skall alltså inte jaga snabba avslut för att få ihop månaden utan leverera resultat över sikt.

Till din hjälp kommer du att ha över 200 medarbetare som är proffs på det vi gör. Vi är en platt organisation där du kommer att rapportera direkt till VD, som du också gör din övergripande arbetsplanering tillsammans med. Vi kommer att ge dig en bra introduktion i 4Sign världen och vi har också olika utbildningsprogram som vi följer beroende på vilken kompetens du har med dig in i tjänsten.

Har vår annons fångat ditt intresse och du tror att du har något att tillföra så hör av dig och sälj in dig. Då kan vi svara på alla de frågor du säkert har och också berätta mycket mera om hur vi ser på tjänsten.

Kontakta VD Jonas Albinsson för mer info. 0708-846657

Din ansökan skickar du till info@4sign.se. Urval kommer att ske löpande.

Vi ser med spänning fram emot att höra av dig som är eller kommer att bli marknadens vassaste Key Account Manager!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Addbrand investerar – först i Skandinavien med den nya utrustningen

Addbrand, före detta Kuvertteamet, investerar i ny utrustning från HP.

Print hjälpte Oatly ta över Stockholms Centralstation

Men hjälp av printade produkter ”ägde” Oatly Stockholms central under en vecka i maj. (Bilder: Havelle)

Printade produkter stod i fokus när Oatly under en vecka i maj helt tog över Stockholm Centralstation. (mer…)

Nyckelringar, shotglasbrickor och huvuddockor – allt produktmedia, allt 3D-utskrivet

Företaget har skaffat 200 stycken 3D-skrivare på bara två år.

Ett företag i Brooklyn använder 3D-print för att producera unika produkter för marknadsföring. Med över 200 3D-skrivare och stora produktmediaföretag som kunder har de snabbt blivit en betydande aktör i branschen.

Ny utrustning effektiviserar arbetet medan personalen fokuserar på helhetslösningar

Jennie Åndberg (Franchisetagare), Annelie Jonsson (produktion) och Jimmie Humby (produktion) ej närvarande är kollegan Roxana Guillén som jobbar med sälj.

“Det ska räcka med ett ställe för kunden att vända sig till”, säger Jennie Åndberg på Nyköpings Kopiering. (mer…)

Facebook satsar offline – lanserar magasin med svensk på omslaget

(Bilder: Juan Señor, INNOVATION Media Consulting)

En dag för inte så länge sedan stod det ett nytt magasin i business class-loungen på Heathrow, det visar sig att det är Facebook som står bakom publikationen.

Hoff köper produktionsbyrå

Byrågruppen House of Friends (Hoff) förvärvar produktionsbyrån Blomquist & Co.

PÅ Media investerar i fullmatad digitalpress – för alla som vill sticka ut med sina trycksaker

PÅ Media i Stockholm investerar i en ny HP Indigo 5900. Pressen är utrustad med alla tillbehör som går att köpa. (mer…)

Norrlands Guld trycker tweets i skummet på ölen

Ölskummet ska användas som mediakanal för att få människor att lägga ner mobiltelefonen under matchen.

Snart kan du prata med tryckpressen – Xerox lanserar röststyrning

Hur många exemplar behöver du? Berätta för Gabi, så fixar hon det.